BLIZANCI OŽENILI BLIZNAKINJE I DOBILI SINOVE U ISTO VREME: Deca su preslikana, a svi žive pod istim krovom! (FOTO)
Blizanci, Foto: salyerstwins / Instagram

neverovatno!

BLIZANCI OŽENILI BLIZNAKINJE I DOBILI SINOVE U ISTO VREME: Deca su preslikana, a svi žive pod istim krovom! (FOTO)

Možda vas neće iznenaditi što oba para sa decom žive pod istim krovom, a zajednički život je učvrstio njihove odnose i danas su poput jedne porodice

Objavljeno:

Sestre bliznakinje Britani i Brijana iz Virdžinije ne samo da su se udale za blizance Džoša i Džeremija Salijersa, već su oba para dobili i sinove u roku od samo nekoliko meseci. Zanimljivo je da su i sestre i braća jednojajčani, odnosno identični blizanci, pa je jasno da se ovo ne dešava tako često.

Bliznakinje i blizanci su imali zajedničko venčanje 2017. godine, nakon što su se upoznali na Festivalu blizanaca u Ohaju, a potom su Britani i Brijana zatrudnele u razmaku od samo četiri meseca.

Britani i Džoš su dobili sina Džeta u 2021, a potom su Brijana i Džeremi u aprilu iste godine dobili sina Džeksa.

"Braća, genetska braća i kvartarni blizanci", napisali su Salijersi uz fotografiju dva mališana na Instagramu. Dečaci su dakle jedno drugom braća od strica i braća od tetke, a kako su bili identični kao bebe, oni se ubrajaju i u fenomen koji se zove kvartarni blizanci.

Kvartarni blizanci su idnetična deca koja se rađaju u razmaku od par meseci u takozvanom kvartarnom braku, odnosno braku kojim se opisuje situacija kada se identične bliznakinje udaju za identčne blizance.

Džet i Džeks su izrazito ličili dok su bili bebe - bili su istovetni, a i dalje veoma liče jedan na drugog, ali jedan mališan ima smeđu, a drugi svetloplavu kosu.

Možda vas neće iznenaditi što oba para sa decom žive pod istim krovom, a zajednički život je učvrstio njihove odnose i danas su poput jedne porodice.

"Osećam se kao da sam Džetov otac, a mislim da Džoš oseća isto prema Džeksu. Svi živimo zajedno i zajedno odgajamo decu. Osećamo se kao jedna porodična celina, a ne dva odvojena para sa sopstvenom decom. To smo nas četvoro sa naše dve bebe", rekao je svojevremeno Džeremi.

Sestre su takođe istakle da njihovi sinovi i jednu i drugu doživljavaju kao majke.

Brijana je istakla da svo četvoro "žive svoj san" i da upravo u tome pronalaze motivaciju da prevaziđu probleme koji se povremeno javljaju u njihovoj kvartarnoj zajednici. Kada god dođe do svađa, fokus na ono što dobijaju u ovoj zajednici pomaže da se iste reše.

"Ako su Džoš i Džeremi u svađi, Brijana i ja pokušavamo da se ne mešamo u to. Ako smo Brijana i ja u sukobu, Džoš i Džeremi se takođe trude da se ne mešaju u to", dodala je Britani.

Oba para ističu da su srećni zbog svojih života, iako su nekonvencionalni. Oni, takođe, o svojoj svakodnevici pričaju na Instagram profilu.

"Važno je pogledati i videti šta imaš i biti zahvalan za to", zaključio je Džeremi za "People".

Bonus video:

00:51

Blizanci džinovske pande prvi put se pojavili u Madridu

(Espreso / Blic Žena / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.