MEDVEDEV SE SVOM SILOM OBRUŠIO NA NATO, ZATRESLA SE PLANETA! Prevazišao je samog sebe, nikada nije bio SUROVIJI...
Dmitrij Medvedev, Foto: Profimedia

RUSIJA

MEDVEDEV SE SVOM SILOM OBRUŠIO NA NATO, ZATRESLA SE PLANETA! Prevazišao je samog sebe, nikada nije bio SUROVIJI...

Medvedev oštro napao Severnoatlanski savez

Objavljeno:

Bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev opšte je poznat po svom britkom jeziku, a juče je na svom nalogu na društvenoj mreži X ( bivši Tviter ) javno i oštro kritikovao Severnoaltanski savez.

Njegovu objavu vam prenosimo u celosti:

"Naši NATO prijatelji dobili su novu mantru. Sada kolektivno govore da intervencija u Ukrajini niju u planu. Samo će neke trupe ući u oblast Lavova i možda Kijeva da bi rasteretile ukrajinsku vojsku. Kao neka vrsta čišćenja kuće i organzovanja u vidu obuke, dovođenja elitnih specijalaca na neka mesta. Ništa više od toga. Implikacija je sledeća - ljudi naših zemalja, opustite se. Biće samo još nekoliko kovčega. A vi Rusi, ne brinite previše, nećemo ratovati," napisao je Medvedev i dodao:

To su drski nasilnici koji celi svet smatraju budalom. Svi ovi mikrogenitalni NATO organi moraju da slede naređenja ukrajinskih vojnih snaga i nikog drugog. U suprotnom neće moći ni da uđu u tako “jadnu i miroljubivu” zemlju kao što je Ukrajna.

To znači da će i oni postati deo regularne vojne sile koja se sada bori protiv nas. Zbog toga se oni moraju tretirati kao neprijatelji i to ne samo obični neprijatelji, već kao elitni odredi, Hitlerovi SS-ovci. A za ove prekookeanske vaške, koje za razliku od nesrećnih Ukrajinaca, nisu bili prinuđeni da ratuju, postoji samo jedno pravilo: nijedan zarobljenik! Za svakog ubijenog, dignutnog u vazduh ili spaljenog borca NATO-a mora postojati maksimalna nagrada. I nema vraćanja tela. Neka pati rodbina u inostranstvu." rekao je Dimitrj Medvedev.

Bonus video:

02:03

RUSIJA JE U STRAHU OD STRANE INTERVENCIJE Analitičar: Ne mogu da obore ni dronove, a tek rakete koje polete sa svih strana sveta

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.