"BILO JE UZNEMIRUJUĆE...": Oglasila se žena kojoj se Kejt poverila, njeni prijatelji besni zbog jedne stvari!
Kejt Midlton, Foto: EPA/PAUL MILLER

oglasili se prijatelji

"BILO JE UZNEMIRUJUĆE...": Oglasila se žena kojoj se Kejt poverila, njeni prijatelji besni zbog jedne stvari!

Druga prijateljica, kojoj se Kejt poverila prije nego što je pronceza objavila svoju dijagnozu, rekla je da "drama poslednjih nekoliko nedelja nije bila glavni pokretač njene odlluke, iako je očigledno bilo uznemirujuće"

Objavljeno: 19:17h

Kejt Midlton rešila je pre dve nedelje da saopšti javnosti da boluje od raka. Saopštenje u vidu emotivne video poruke ugledalo je svetlo dana 22. marta. U međuvremenu znalo se da je princeza od Velsa imala tešku operaciju abdomena 16. januara u u londonskoj bolnici gde je bila do 29. januara. U prvom saopštenju Kensingtonske palate o tome, od 17. janaura, navedeno je da će njen oporavak trajati dva do tri meseca. U toku je prva faza lečenja opake bolesti.

Oglasili su se sada prijatelji supruge princa Vilijama i prokomentarisali njeno obraćanje odnosno odluku da objavi detalje o svom zdravstvenom stanju.

"Poruka Ketrin bila je tako iskrena", rekao je prijatelj Kej Midlton za The Sunday Times i dodao: "Zar nije tužno što mora da bude tako iskrena i deli sve to to zbog svih gluposti koje su se događale? Osećam se kao da je ceo svet ogovara i ima toliko sra*a o njoj i njenoj porodici. Bilo je gotovo očajno što je to morala da uradi".

Prijatelji Kejt Midlton koja se sa suprugom Vilijamom i njihovom decom, Šarlot, Džordžom i Lujem provesti uskršnje praznike u kući u Norfolku, veoma su ljuti zbog svih teorija zavere o princezi, a koje kruže otkako se pojavila vest da je princeza operisana.

Kejt, Čarls i Kamila
Kejt, Čarls i Kamilafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Niz skandala inicirao je još više nagađanja koja su se čak i otela kontroli.

Druga prijateljica, kojoj se Kejt poverila prije nego što je pronceza objavila svoju dijagnozu, rekla je da "drama poslednjih nekoliko nedelja nije bila glavni pokretač njene odlluke, iako je očigledno bilo uznemirujuće".

"Osećala je da to mora da učini zbog toga ko je ona . Više je to što ona zna da je javna ličnost i da ima širu odgovornost za liderstvo", piše Daily mail. Dodala je: "Ona takođe želi da nastavi sa što aktivnijom i normalnom rutinom".

Kejt Midlton je odluku da sve pdoeli sa javnošću donela i zbog dece. Iz Kensingtonske palate apelovali su da se prestane sa spekulacijama. Rečeno je da neće biti detalja o vrsti i stadijumu raka sa kojim se bori princeza od Velsa.

Pored Kejt, sa kancerom vodi bitku i kralj Čarls. Javnost je za to saznal pre dva i po meseca. Monarh je operisan u istoj bolnici gde je obavljena operacija njegove snaje, uzrok tog hiruškog zahvata bilo je benigno povećanje prostate. Rak je povezan sa drugim zdravstvenim probemom.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso / Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.