ŠTA SE DEŠAVA? Kejt Midlton odlazi na put? Pojavila se njena NOVA FOTOGRAFIJA, NAPUSTILA je Vindzor
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

snimljena je tokom vožnje

ŠTA SE DEŠAVA? Kejt Midlton odlazi na put? Pojavila se njena NOVA FOTOGRAFIJA, NAPUSTILA je Vindzor

Kejt, koja je bila odsutna sa kraljevskih dužnosti od prošlog Božića, bila je veoma emotivna u petak dok je zahvalila naciji na „svim divnim porukama podrške“ i njihovom „razumevanju“

Objavljeno:

Kejt Midlton snimljena je tokom vožnje helikopterom sa svojim suprugom princom Vilijamom samo nekoliko sati nakon što je objavila da joj je dijagnostikovan rak.

Princ i princeza od Velsa su se ukrcali u helikopter i krenuli put svog seoskog doma, Anmer Hola, u Norfolku, gde bi trebali da provedu uskršnje praznike i raspust sa svojom decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princem Lujom.

Nakon poražavajućih vesti da je princezi Kejt dijagnostikovan jedan oblik raka i da je sada podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, ne očekuje se da će porodica prisustvovati uskršnjoj crkvenoj službi sledeće nedelje u Vindzoru, već će umesto toga provesti praznike u Norfolku.

Iako su se mnogi nadali da će Kejt nastaviti svoje kraljevske dužnosti nakon Uskrsa, kako je ranije bilo planirano, sada je izvesno da do toga neće doći.

- Princeza će se vratiti službenim dužnostima kada joj za to odobri medicinski tim. Ona je dobre volje i fokusirana je na potpuni oporavak - rekao je portparol Kensingtonske palate u petak.

Njihova velelepna vila koja se nalazi u Norforku u kojoj će kraljevski par provesti Uskrs, je seoska rezidencija princa Vilijama i princeze Kejt koju im je pokojna kraljica Elizabeta II poklonila kao svadbeni poklon.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Izgrađena 1802. godine, od tada je više puta bila renovirana, a poslednji put 2021. kada je za te potrebe bilo izdvojeno 1,5 miliona funti.

Kejt, koja je bila odsutna sa kraljevskih dužnosti od prošlog Božića, bila je veoma emotivna u petak dok je zahvalila naciji na „svim divnim porukama podrške“ i njihovom „razumevanju“.

- Dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim; u svom umu, telu i duhu. Rad mi je uvek donosio dubok osećaj radosti i radujem se što ću se vratiti kada budem u mogućnosti, ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak - rekla je ona.

Međutim iako nacija saoseća sa princezom, već su krenule kritike na račun njenog supruga i budućeg kralja. Naime narod smatra da je on trebao da sedi pored nje i pruži joj podršku dok je morala da objavi ovu poražavajuću vest. Na snimku se vidi koliko joj je teško i koliko je slaba, pa bi prisustvo Vilijama sigurno pomoglo.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Glossy/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.