SARA KRENULA NA VOŽNJU BICIKLOM, PA UPOZNALA PRIJATELJA ZA CEO ŽIVOT: Ono što je uradila će vas ODUŠEVITI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

pRIČA

SARA KRENULA NA VOŽNJU BICIKLOM, PA UPOZNALA PRIJATELJA ZA CEO ŽIVOT: Ono što je uradila će vas ODUŠEVITI (VIDEO)

Jedna Sara nije ni sanjala da će joj vožnja bicikla u zabačenom delu svog rodnog grada doneti neočekivano poznanstvo i prijatelja za ceo život - psa po imenu Gasparin

Objavljeno:

Sara je otišla na trening i nije ni slutila da će na vožnji zabačenim delom grada naići na novog prijatelja, onog za ceo život.

Sve se desilo jednog decembarskog dana u La Azuliti u Venecueli, kada je Sara Penso planinska biciklistkinja krenula na trening i vožnju po zabačenim delovima grada. Međutim na pola treninga ispred sebe je iznenada ugledala malo belo štene.

Gledajući najpre da li se u blizini nalazi vlasnik psa ubrzo je shvatila da se radi o životinji prepuštenoj samoj sebi, zbog čega je odmah znala da će ga odvesti svojoj kući - 50 km dalje i udomiti.

Našla sam ga daleko od kuće, pratio me je kilometrima. Kada sam videla da je sam, pokušala sam da ga stavim u ranac ali nisam mogla jer se odupirao", rekla je ona.

Tada je na trenutak pomislila da je bolje da ga ostavi, jer je verovatno naviknut na život daleko od grada, međutim nije bila u pravu.

Pas, kasnije nazvan Gasparin trčao je za njom sve vreme. Tada je shvatila da ne sme dopustiti da malo štene pređe 50 km jureći za njom.

"Onda sam se ponovo zaustavila, sa njim obavila jedan razgovor, a on me je razumeo i na kraju lako ušao u ranac. Pristao je da pođe sa mnom a posle 50 km na mojim leđima stigao je i u svoj novi dom",

- Rekla je Sara pa objasnila da je sigurna da pas nije imao vlasnika. Jer najpre, nije imao oznaku, a onda kaže, i zbog činjenice da je bio daleko od civilizacije.

"Sada živi kao car"

Gasparin je, kaže Sara bio preplavljen zahvalnošću kada je prvi put kročio u svoju novu kuću, zaljubivši se istog trena u svoju vlasnicu i njene roditelje.

"Od kada je stigao kući, veoma je razmažen ali miran i živi kao car!", napisala je Sara još jednom u objavi na Instagramu koja je prikupila veliku pažnju korisnika ove mreže.Iako je bilo onih koji su smatrali da je devojka trebala malo bolje da se raspita o psu i njegovim prošlim vlasnicima, mnogi su ipak bilo oduševljeni Sarinim gestom i činjenicom da nije jednostavno prošla pored šteneta i ostavila na milost i nemilost.

Bonus video:

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.