OGLASIO SE PRINC VILIJAM O NAVODNOJ IZDAJI KEJT MIDLTON: Evo šta je poručio dok traje HAOS na dvoru
Princ Vilijam, Foto: EPA/ ADAM VAUGHAN

velika afera

OGLASIO SE PRINC VILIJAM O NAVODNOJ IZDAJI KEJT MIDLTON: Evo šta je poručio dok traje HAOS na dvoru

Činilo se skoro pa nemogućim da će se komentarisati da je princ Vilijam izdao Kejt Midlton

Objavljeno:

Skandal za skandalom, afera za aferom, novi detalji isplivavaju na površinu, priča o Kejt Midlton iz dana u dan postaje sve kontroverznija. Koliko juče, činilo se skoro pa nemogućim da će se komentarisati da je princ Vilijam izdao Kejt Midlton, i da je Palata sebično prepustila da ona preuzme odgovornost za fijasko sa slikom za Dan majki, čemu je i sam princ od Velsa doprineo. Tu je i najskandaloznija teorija zavere da je princeza od Velsa navodno varala supruga sa Tomasom Kingstonom, članom kraljevske porodice. Stariji sin Čarlsa i Dajane pojavio se danas su javnosti, i na važnom događaju pomenuo suprugu.

Princ Vilijam otvorio je danas dobrotvornu ustanovu za mlade u zapadnom Londonu. Ukrašavao je kolače sa decom pa poručio: "Moja žena ima umetničke sklonosti, čak su i moja deca više sposobna za umetnost nego ja (misleći na njegove sposobnosti danas i umeće Šarlot, Džordža i Luja na ranom uzrastu)", prenosi Daily mail.

Vilijam se šalio i da mu nedostaje kreativnosti, a mališanima je poručio: "Volim prskalice pa ću ih staviti što više".

kejt midlton
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kontroverze oko sporne slike za Dan majki (objavljene prošle subote ne jenjavaju), Kejt Midlton je priznala da je uređivala sliku zbog čega se izvinila. To ne samo da nije popravilo stvari nego je i bilo okidač za novu seriju negativnih reakcija, ali i osuda Vilijama i Palate zašto su dozvolili da Kejt Midlton preuzme odgovornost, punu odgovornost.

Princ od Velsa bio je danas nasmejan na događaju u organizaciji humanitarne ustanove, pričao je i o tome da deca treba da provode manje vremena za mobilnim telefonima pa napomenuo da su i odrasli krivi za to. Spremao je kolače, igrao košarku sa decom i nastavio na taj način sa javnim angažmanima koje obavlja nedeljama unazad sa retkim pauzama.

Vilijam želi da ostavi utisak da je sve u redu i ne komentariše brojne teorije koje prate dvor i Kejt Midlton. Uostalom, drugačije se u ovom momentu i nije očekivalo.

Podsetimo, Kejt Midlton je operisana 16. januara u Londonu zbog problema sa abdomenom, očekuje se da će početi sa dužnostima do ili nakon Uskrs

Vilijam će kasnije kao i njegov brat Hari prisustvovati ceremoniji uručenja Diana Legacy nagrada u Muzeju nauke u Londonu, gde će održati govoro povodom 25 godina ove ustanove. Hari će se preko video poziva pridružiti dobtnicima - ima ih 20, a najavljuje se da će se to desiti nakon što njegov stariji brat napusti događaj.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/Blic žena/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.