OVA ŽENA JE GLAVNI KRIVAC ZA NESTANAK KEJT MIDLTON? Pet godina joj SPAVALA sa MUŽEM dok su drugi ČUVALI TROJE DECE
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

PAŽNJA

OVA ŽENA JE GLAVNI KRIVAC ZA NESTANAK KEJT MIDLTON? Pet godina joj SPAVALA sa MUŽEM dok su drugi ČUVALI TROJE DECE

Sada se pojavila i neverovatna teorija koja kaže kako je za Kejtino povlačenje iz javnosti zapravo kriva ljubavnica princa Vilijama,

Objavljeno:

Vilijam i markiza su viđeni na romantičnoj večeri još 2019. godine, a prema pisanju nekih britanskih medija, zajedno su proveli i Dan zaljubljenih.

Svi ovi navodi, dodatno su uzburkali javnost, pogotovo jer se Kejt Midlton odavno nije pojavljivala u javnosti.

Ceo svet ovih dana zanima šta se događa s Kejt Midlton. Britanska javnost i dalje raspravlja o tome gde je nestala i zašto se ne pojavljuje u javnosti, a ulje na vatru je dodala i objavljena fotografija za koju neki tvrde da je fotomontaža. Kejt se povodom toga oglasila i napisala da je ona sređivala fotografiju i da zato ima propusta.

Ljubavnica je kriva za sve?

Kejt Midlton
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Sada se pojavila i neverovatna teorija koja kaže kako je za Kejtino povlačenje iz javnosti zapravo kriva ljubavnica princa Vilijama, lepa markiza od Šolmondeleja, Sara Rouz Henberi, koja je pre neki dan viđena u automobilu s princom.

Kako se već pisalo, njih dvoje su viđeni još 2019. godine na večeri, a neki britanski mediji su objavili da su čak zajedno proveli i Dan zajubljenih!

Nakon što je u januaru bila na operaciji stomaka, Kejt više nije viđena u javnosti, a u međuvremenu su se pojavile razne teorije.

Ipak, u ponedeljak su fotografi napokon snimili Kejt kako napušta dvorac Vindzor sa suprugom Vilijamom. Ipak, glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere joj nisu uhvatile lice, pa su se odmah pojavile razne teorije na društvenim mrežama budući da je vrlo neobično da Kejt sad odjednom izbegava fotografe.

Afera počela pre 5 godina

Jedan je korisnik na „X“-u odmah komentarisao: „To nije Kejt Midlton u autu. Ona nikada nije bežala od kamera. Čak i kad je čekala deset godina da je Vilijam zaprosi. To je Rouz Henberi, Vilijamova ljubavnica“.

Priče o njihovoj aferi počele su još 2019. godine, kad su princ i Rouz Henberi, koja je inače Kejtina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri. Ipak, tim glasinama stale su na kraj Kejt i Sara, kad su se u avgustu prošle godine zajedno zabavljale na muzičkom festivalu u Norfolku.

Inače, Lejdi Sara Rouz Henberi pripada uglednoj engleskoj aristokratiji, a nekad je bila i model, a bavila se i političkim istraživanjima. Ima 39 godina, udata je i ima troje dece.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Srbija Danas/A.R./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.