KAKAV OTAC, TAKAV SIN?! Dajana je Čarlsa MOLILA da je NE VARA, ono što joj je rekao DANAS ODZVANJA SVETOM zbog Kejt
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

Monarhija

KAKAV OTAC, TAKAV SIN?! Dajana je Čarlsa MOLILA da je NE VARA, ono što joj je rekao DANAS ODZVANJA SVETOM zbog Kejt

Ljubavni trougao o kome se i danas priča i istorija preljube u monarhiji

Objavljeno:

Princeza Dajana ispričala je jednom prilikom da je u trenutku očaja pitala zašto je njenom suprugu potrebna ljubavnica, a ono što joj je rekao odzvanja i danas i mnogi povezuju s brakom princa Vilijama i Kejt Midlton, poše Glossy.

Dok se Kejt Midlton, princeza od Velsa, oporavlja od operacije u predelu abdomena koju je imala u januaru, svetska javnost ne prestaje da bruji o teorijama zavere koje kruže društvenim mrežama.

Kejt Midlot i Princ Vijlijam na venčanju
Kejt Midlot i Princ Vijlijam na venčanjufoto: Profimedia

Veliki broj njih odnosi se na princezin brak s princem Vilijamom, prestolonaslednikom britanskog trona, pa se pominju markiza Rouz Hanberi, za koju se godinama spekuliše da je njegova ljubavnica, i Tomas Kingston, nedavno preminuli član šire kraljevske porodice za kog nagađaju da je imao nešto s Kejt.

Do sada se još uvek nije pojavio bilo kakav dokaz da je u braku princa i princeze od Velsa bilo neverstva s bilo koje strane, a poznato je da kakav je uticaj preljuba imala na brak Vilijamovih roditelja.

Dajanina ispovest o Čarlsovoj preljubi

Njegova majka princeza Dajana tokom čitavog braka s tadašnjim princem Čarlsom, sada aktuelnim kraljem, morala je da se nosi sa činjenicom da on nema nameru da ostavi svoju ljubavnicu Kamilu, danas njegovu suprugu i kraljicu.

Princeza Dajana i Princ Čarls
Princeza Dajana i Princ Čarlsfoto: Profimedia

Ono što je upamećeno kao jedan od najdramatičnijih ljubavnih trouglova svih vremena dobro nam je poznato jer su u brojnim interjuima, knjigama, pismima i dokumetnarcima obavljeni detalji. Princeza Dajana nije krila koliko joj je teško, Čarls i Kamila jedva da su skrivali koliko se vole i koliko je njihova veza strastvena, a sve se završilo rastavljanjem i po tom zvaničnim razvodom Dajane i Čarlsa.

Čarls i Kamila
Čarls i Kamilafoto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Ovih dana često se na društvenim mrežama može pročitati rečenica koju je Čarls navodno rekao supruga kada ga je pitala zašto ne ostavi Kamilu i posveti se njoj.

U dokumetnarnom filmu "Dajana: Njenim rečima", koji je Channel 4 objavio tek 2017. imali smo priliku da vidimo princezu Dajanu kako tokom obuke za javni nastup priča o raznim aspektima svog privatnog života, uključujući i brak sa Čarlsom.

Princeza Dajana i Princ Čarls na dan venčanja
Princeza Dajana i Princ Čarls na dan venčanjafoto: Profimedia

– Sećam se da sam rekla mužu: "Zašto? Zašto imaš tu ženu pored sebe?". On mi je odgovorio: "Pa, odbijam da budem jedini princ od Velsa koji nikad nije imao ljubavnicu" – rekla je.

U jeku spekulacija da i princ Vilijam ima vanbračnu aferu, na društvenim mrežama često se može pročitati komentar – "kakav otac, takav sin".

Međutim, dok je o Čarlsovoj ljubavi s Kamilom sve bilo dobro poznato, za Vilijamovu navodnu preljubu još uvek nema dokaza.

Prinčevi od Velsa - poznati preljubnici

Prinčevi od Velsa su, prema istorijskim izvorima, zaista imali ljubavnice, kao, uostalom, i svi članovi visokog društva u prošlosti, a izuetak je bio kralj Džordž V, koji ni kao princ od Velsa ni kasnije nije varao suprugu kraljicu Meri od Teka.

Princeza Dajana je, inače, u trenucima kada joj je bilo najteže u braku zamolila kraljicu Elizabetu II, Čarlsovu majku, za pomoć.

– Otišla sam kod glavne dame, jecajući i rekla: "Šta da radim? Tebi sam došla, šta da radim?" A ona mi je rekla: "Ne znam šta da radiš. Čarls je beznadežan". I to je bilo to. To je bila pomoć – prisetila se Dajana.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Glossy/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.