"MISLILA SAM DA...": Potresne reči žene koju su NAIZMENIČNO SILOVALA sedmorica, otkrila je DETALJE koji LEDE KRV
Influenserka Fernanda sa mužem, Foto: Instagram/vueltaalmundoenmoto

indija

"MISLILA SAM DA...": Potresne reči žene koju su NAIZMENIČNO SILOVALA sedmorica, otkrila je DETALJE koji LEDE KRV

Posle stravičnog napada, influenserka Fernanda, koju su silovala sedmorica muškaraca, planira da nastavi borbu protiv nasilnika

Objavljeno:

Španska influenserka koju je silovala grupa muškaraca dok je sa suprugom putovala svetom, otkrila je kako je mislila da će umreti tokom napada.

Par je iz Indije na motorima krenuo u Nepal kad su odlučili da će prenoćiti u okrugu Dumka u indijskom Džarkandu gde su podigli šator. Nakon što su zaspali, u šator je upalo sedmoro mladića koji su potom silovali Fernandu (28) i pretukli Vicenta (63), prenosi Jutarnji list.

Moje lice izgleda ovako, ali to nije ono što me najviše boli. Mislila sam da ćemo umreti, hvala Bogu što smo živi“, rekla je Fernanda.

Influenseri posle napada
Influenseri posle napadafoto: PrintScreen/ DailyMail

Rekla je kako su ih tukli i opljačkali, ali da je glavni motiv napadača bilo silovanje. Nakon što su se policiji obratili za pomoć, naterali su ih da sklone snimak s društvenih mreža kako ne bi ometali policijsku istragu.

Policija mi je rekla da uklonim objavu kako ne bih ometala istragu. Objaviću to kasnije“, rekla je u novoj objavi na Instagramu. Za špansku televizijsku kuću rekla je da je napad trajao dva sata, a napadači su se smenjivali. Uprkos strašnim povredama koje je pretrpela, Fernanda je odlučna u tome da napadače izvede pred lice pravde. U priči koju je objavila na ličnom profilu rekla je da niko ne zna kroz šta prolazi.

Ne, ne stidim se, jer nisam ja kriva i bez ovih monstruma. Nisam kao ti i zato radim ovo što radim. Jaka sam i biću jaka bez obzira na to šta ko kaže. Dobila sam drugu priliku za život i iskoristiću je kako bih živela srećan život. Ovo me je obeležilo, ali neću dopustiti da me proguta“, rekla je Fernanda.

Do sad su se trojica napadača pojavila na sudu, a policija još uvek traga za četvoricom osumnjičenih za koje se smatra da su u starosti između 20 i 30 godina.

Bonus video:

01:13

MENDI OPTUŽEN ZA SILOVANJE Fudnbaler Mančester sitija na sudu

(Espreso/ Jutarnji list/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.