7 MUŠKARACA JU JE NAIZMENIČNO SILOVALO, A VLASTI NUDE VELIKU ODŠTETU: Suma je OGROMNA ali evo ŠTA je sa MONSTRUMIMA
Influenseri, Foto: PrintScreen/ DailyMail

indija

7 MUŠKARACA JU JE NAIZMENIČNO SILOVALO, A VLASTI NUDE VELIKU ODŠTETU: Suma je OGROMNA ali evo ŠTA je sa MONSTRUMIMA

Odštetu od 11 000 evra ponudila je Indija influenserima koji su doživeli nasilje. Ženu je sedmorica muškaraca silovala

Objavljeno:

Trojica muškaraca dovedena su pred sud u Indiji i optužena za grupno silovanje brazilske blogerke koja je sa suprugom putovala svetom. U toku je potraga za preostalom četvoricom osumnjičenih koji su učestvovali u napadu, prenosi Daily Mail.

Fernanda (28) i Vićente (63) su blogeri koji su stekli popularnost na društvenim mrežama tako što su delili detalje svog puta oko sveta na motoru. Par je iz Indije krenuo u Nepal te su se zaustavili u okrugu Dumka u indijskom Jharkhandu gde su postavili šator kako bi prenoćili pre nastavka puta.

Nakon što su zaspali, u šator je upalo sedmero mladića koji su potom silovali Fernandu i pretukli Vićenta. Po dolasku u bolnicu na društvenim mrežama su podelili snimak u kojem su otkrili šta im se dogodilo. Vićente je rekao kako su ga napadači prebili koristeći kamenje i kacigu, dok je Fernanda otkrila i da su opljačkani iako je očito namera muškaraca bila silovanje.

Muškarci stari između 20 i 30 godina optuženi su da su Fernandu silovali u smenama, a prema pisanjima The Telegraph-a paru je na sudu ponuđena odšteta indijskih vlasti u iznosu od milion rupija, odnosno oko 11 000 evra.

Par poznat kao @vueltaalmundoenmoto na Instagramu zajedno je prešao 170.000 kilometara i posetio 66 zemalja. Sad planiraju da se vrate u Španiju gde stanuju, a kasnije će nastaviti svoje putovanje.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Jutarnji list/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.