KRALJ ČARLS OPET U JAVNOSTI POSLE NAJNOVIJE DRAME! Zbog jednog poteza svi ostali U ŠOKU, a oči su bile UPRTE u NJU
Kralj Čarls III, Foto: PA-EFE/CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / POOL

kraljevska porodica

KRALJ ČARLS OPET U JAVNOSTI POSLE NAJNOVIJE DRAME! Zbog jednog poteza svi ostali U ŠOKU, a oči su bile UPRTE u NJU

Kraljevska porodica trebalo je da oda počast pokojnom kralju Konstantinu od Grčke

Objavljeno:

Kralj Čarls doputovao je danas u Klarens haus u Londonu, nakon što je objavljeno da je jutros bio u Vindzoru gde je upriličena služba u Crkvi Svetog Đorđa, u čast pokojnog kralja Konstantina od Grčke, ali je otišao pre početka tog događaja. Na važnom skupu porodicu predstavlja njegova supruga kraljica Kamila.

Princ Vilijam odlučio je u poslednjem momentu da se ne pojavi navodeći da je sve zbog ličnih razloga što je probudilo sumnju da je sve povezano sa Kejt Midlton.

Dok se vozio ka Klarens hausu, kralj Čarls mahao je okupljenim građanima, pogledajte fotografije. Vest da će Vilijam preskočiti događaj dočekan je kao šok da bi iz kensingtonske palate saopštili da se princeza od Velsa dobro oseća, ali ostaje otvoreno pitanje da li je odluka njenog muža povezana sa njenim lečenjem.

Kralj Čarls III
Kralj Čarls IIIfoto: Tayfun Salci / Zuma Press / Profimedia

Krajicu Kamilu koja je dočekala veći broj uvaženih zvanica hvale zbog samopouzdanja koje je pokazala. Veliko interesovanje izazvao je i dolazak princa Endrjua sa Sarom Ferguson i njihovim ćerkama Judžini Beatris kao i sa princezom Anom koja je u ckrvi sedela pored Čarlsove supruge.

Kraljica Kamila
Kraljica Kamilafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kralj Čarls koji boluje od raka, što je javnost saznala pre tri nedelje, ne obavlja dužnosti dok traje lečenje, sa retkim izuzecima. Događaj u Vindzoru upriličen je desetak dana nakon što se pisalo o njegovom razgovoru sa igumanom sa Svete Gore.

Oporavak Kejt Midlton trajaće još nekoliko nedelja, ali će njen oporavak dužnosti zavisiti od saveta lekara. Princeza se oporavlja u Adelejd kotidžu u Vindzoru, Čarls najviše vremena provodi u Sandringemu. U London odlazi zbog lečenja i određenih obaveza.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Blic Žena/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.