POLICIJA NAŠLA TELO DEVOJČICE ZA KOJOM SU SVI TRAGALI: Iz kuće izašla sa OČEVIM DRUGOM, onda NESTALA, uhapšen je...
Odri Kaningam, Foto: Texas Department of Public Safet

jezivo

POLICIJA NAŠLA TELO DEVOJČICE ZA KOJOM SU SVI TRAGALI: Iz kuće izašla sa OČEVIM DRUGOM, onda NESTALA, uhapšen je...

Telo devojčice Odri Kaningam nađeno je posle nekoliko dana od kidnapovanja

Objavljeno:

Policija je juče u reci Triniti u Teksasu pronašla je telo Odri Kaningam, 11-godišnje devojčice koja je nestala na putu do škole. "Locirali smo njeno telo u reci, ispod autoputa 59", rekao je šerif okruga Polk Bajron Lajons.

Okružna tužiteljka Šeli Siton je na konferenciji za novinare kazala kako se priprema nalog za hapšenje Dona Stivena Mekdugala (42), koji se trenutno nalazi u pritvoru. Uhapšen je u petak zbog drugih optužbi.

Policija za sada nije dala detalje o samom ubistvu devojčice, osim da se čekaju nalazi obdukcije. Mekdugal, prijatelj Odrinog oca, ima poduži kriminalni dosije – 2007. je osuđen zbog „namamljivanje deteta u okrugu Brazorija u Teksasu“. Osuđivan je i 2010. i 2019. zbog teških napada smrtonosnim oružjem, piše Index.hr.

Američka policija
Američka policijafoto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

„Ne bežim niti se skrivam“

Mekdugal se tokom nestanka devojčice pridružio potrazi, kucao na vrata meštanima i pitao da li su je videli. Prošle nedelje je na društvenim mrežama izjavio da je nevin. „Bio sam tamo, ispitali su me. Ne bežim niti se skrivam. Učinio sam sve što sam mogao da je pronađu. Nisam učinio ništa loše. Išao sam i kucao po vratima kako bih dobio neke informacije“, napisao je.

Mekdugal živi u prikolici na porodičnom imanju i ponekad je vodio Odri do autobuske stanice, rekao je šerif. Njena kuća je smeštena u blizini jezera Livingston. Mekdugal i Odri u četvrtak su oko sedam ujutru otišli od kuće prema stanici.

Ali ona nije ušla u školski autobus ili stigla do škole. Policija je u petak pronašla njen ranac blizu brane na jezeru, nekih osam kilometara dalje od mesta gde je kasnije pronađeno njeno telo.

Bonus video:

01:57

DEVOJČICA (10) IZ SRBIJE JEDNA OD NAJBOLJIH NA SVETU! Krenula je u školu pevanja, ali ubrzo su otkrili da ima ANĐEOSKI GLAS

(Espreso/ Index/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.