PUTIN SE OGLASIO, A CEO SVET U ŠOKU NAKON NJEGOVIH REČI: Da li je moguće da je ovo rekao?
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/ Daily Mail

NEVERICA

PUTIN SE OGLASIO, A CEO SVET U ŠOKU NAKON NJEGOVIH REČI: Da li je moguće da je ovo rekao?

Video snimak intervjua objavljen je na Telegram kanalu Kremlja

Objavljeno: 08:50h

a još ranije trebalo da "Rusija je trebalo ranije da počne aktivna dejstva u Ukrajini, ali je dugo pokušavala da reši konflikt mirnim putem i oslanjala se na poštenje svojih protivnika", rekao je predsednik Vladimir Putin u intervjuu novinaru Pavlu Zarubinu.

Video snimak intervjua objavljen je na Telegram kanalu Kremlja.

Jedino za čim možemo da žalimo je što nismo ranije započeli naše aktivne akcije, smatrajući da imamo posla sa pristojnim ljudima“, rekao je Putin, opisujući situaciju oko Ukrajine, navodi ruska državna prorežimska agencija TASS.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

„Ispostavilo se da smo prevareni“

Putin je rekao da je Rusija u prvoj fazi pokušala da reši konflikt u Donbasu mirnim putem, odnosno sporazumom iz Minska.

„Kasnije se ispostavilo da smo bili prevareni u vezi sa tim, jer su i bivša nemačka kancelarka i bivši francuski predsednik otvoreno priznali u javnosti da nikada nisu planirali da ispune dogovore.

Umesto toga, oni su kupovali vreme da isporuče više oružja kijevskom režimu, što su upravo i uradili“, rekao je Putin, prenosi TASS.

Bonus video: POBEDA ZA UKRAJINU PRIHVATLJIVA I SA 80% GUBITAKA! Obradović tvrdi: Putin i Tramp imaju isti narativ, neće im to poći za rukom

02:32

POBEDA ZA UKRAJINU PRIHVATLJIVA I SA 80% GUBITAKA! Obradović tvrdi: Putin i Tramp imaju isti narativ, neće im to poći za rukom

(Espreso/Kurir/T.A/Index.hr/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.