KARLSON POSLE INTERVJUA SA PUTINOM: "UKRAJINA NEĆE MOĆI DA POBEDI RUSIJU" - Tek da čujete šta je kazao o ZAPADU!
Taker Karlson, Foto: Profimedia

OGLASIO SE

KARLSON POSLE INTERVJUA SA PUTINOM: "UKRAJINA NEĆE MOĆI DA POBEDI RUSIJU" - Tek da čujete šta je kazao o ZAPADU!

Putin je tokom nedavnog intervjua rekao Karlsonu da pregovorima želi da okonča sukob u Ukrajini

Objavljeno:

Ukrajina, čak ni uz pomoć zapadnih zemalja, neće moći da pobedi Rusiju. Ovo mišljenje je u ponedeljak izneo američki novinar Taker Karlson.

"Ukrajina neće moći da dobije rat sa Rusijom, ukrajinska vojska neće moći, čak ni uz podršku Zapada od stotina milijardi dolara, da protera rusku vojsku iz regiona istočne Ukrajine. Ukrajina nema industrijski potencijal, kao što ga nemaju ni NATO ni Sjedinjene Države", rekao je on.

"A Ukrajina nema narod, Rusija ima 100 miliona stanovnika više od Ukrajine. To znači da dalja podrška ukrajinskoj vojsci sa Zapada znači samo još mrtvih Ukrajinaca i dalju degradaciju zapadne ekonomije u SAD. a posebno u Nemačkoj", dodao je on.

Podsećanja radi, Putin je tokom nedavnog intervjua rekao Karlsonu da pregovorima želi da okonča sukob u Ukrajini. Takođe je rekao da je Ukrajina odlučila da odbije pregovore sa Rusijom prema instrukcijama Vašingtona i da sada SAD moraju da isprave tu grešku.

Bonus video: UKRAJINA NIJE NI MEĐU PRVIH 10 INTERESNIH SFERA U AMERICI! Barac tvrdi: Mnogo im je bitniji jevrejski narod i Tramp to zna

05:20

UKRAJINA NIJE NI MEĐU PRVIH 10 INTERESNIH SFERA U AMERICI! Barac tvrdi: Mnogo im je bitniji jevrejski narod i Tramp to zna

(Espreso/Kurir/TASS/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.