GODINAMA MU SILOVALI ĆERKU (14), A KADA JE SAZNAO IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO! Ostavio OPROŠTAJNU PORUKU koja KIDA DUŠU
Foto: Profimedia

TUžNO

GODINAMA MU SILOVALI ĆERKU (14), A KADA JE SAZNAO IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO! Ostavio OPROŠTAJNU PORUKU koja KIDA DUŠU

Telo muškarca (50) pronađeno je prošle nedelje, nakon što je obavešten o silovanju ćerke

Objavljeno: 11:01h

Grčka policija pokušava da razreši slučaj samoubistva i navodnog silovanja maloletnice koja je, kako se sumnja, trpela zlostavljanje pune dve godine.

Devojčicu (14) sa Krita su navodno silovala tri muškarca u svega nekoliko minuta, a policija je dosad privela državljanina Pakistana (38) zbog sumnje da ju je silovao. Veruje se da je neko podvodio devojčicu i za to uzimao novac, ali još nije otkriveno ko.

Navodno se sprovodi istraga protiv još 11 ljudi koji bi trebalo da daju iskaz u tužilaštvu.

Devojčica je navodno počela da trpi nasilje 2022, kada je imala samo 12 godina. Za ceo slučaj se saznalo pre nekoliko dana, kada je Pakistanca (38) prijavila za silovanje. Ispostavilo se da su devojčicu napastvovala tri muškarca u svega nekoliko minuta, ali ona tvrdi da ju je silovao samo Pakistanac, koji radi kao nadničar na imanju njenog rođaka.

Nasilje
foto: Milena Đorđević

Ostali osumnjičeni za seksualno iskorišćavanje maloletnice su državljani Grčke, Pakistana i Moldavije i svi su starosti između 18 i 38 godina. Mnogi od njih su na saslušanju navodno tvrdili da su imali odnose sa devojčicom uz njen pristanak.

Otac izvršio samoubistvo

U međuvremenu se saznalo da je otac devojčice izvršio samoubistvo kada je saznao za pakao kroz koji je prošla. Na mestu gde je pronađeno njegovo telo policija je zatekla oproštajnu poruku.

- Saznao sam šta se dogodilo mojoj ćerki i ne mogu to da podnesem. Hvala policiji za sve što je uradila. Molim vas, ne odvajajte dete od majke. Ja ovo ne mogu da podnesem, i zbog svoje depresije, odlučio sam da me više nema - stoji u oproštajnoj poruci, potvrdio je za medije rođak porodice.

Telo muškarca (50) pronađeno je prošle nedelje, nakon što je obavešten o silovanju ćerke.

Policija, Grčka policija
foto: Marko Lukunic / Pixel Media / Profimedia

Prethodno ga je porodica tražila 24 sata. On je pronađen u svom automobilu, a kraj njega je bila boca sa gasom na kojoj je bio odvrnut ventil.

Kako su naveli iz policije, ni otac ni majka zlostavljane devojčice nisu znali kroz šta ona prolazi.

- Rekla mi je: "Istina je majko to što si čula!" Ne želi da mi kaže, sramota ju je. Samo mi govori da sam sve što treba čula od policije. Ćerko, zajedno ćemo proći kroz ovo, ne brini, uz tebe sam, sada sam ti i otac i majka - rekla je grcajući u suzama majka, prenose grčki mediji.

Bonus video:

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/24sedam/M.M./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.