PRIMETILA JE DA JE SVI ČUDNO GLEDAJU NA POSLU: Pogledala se u OGLEDALO i videla BLAM koji će ZAUVEK PAMTITI!
Keni Pejdž, Foto: Instagram / @‌kennypaigexo

DA LI JE MOGUĆE?

PRIMETILA JE DA JE SVI ČUDNO GLEDAJU NA POSLU: Pogledala se u OGLEDALO i videla BLAM koji će ZAUVEK PAMTITI!

Ovu sramotnu situaciju zauvek će pamtiti

Objavljeno: 18:26h

Keni Pejdž (28) iz Kolumbije, Misuri, podelila je svoje iskustvo sa neobičnim problemom koji je doživela koristeći balzam za usne kupljen u popularnom maloprodajnom lancu. Na njenom radnom mestu, Keni je otišla do prodavnice kako bi kupila balzam jer je shvatila da je zaboravila svoj omiljeni proizvod kod kuće. Međutim, ono što je usledilo bilo je daleko od očekivanog.

Nakon nanošenja ovog kozmetičkog prozvoda, Keni je primetila da su je neki zaposleni čudno gledali, ali nije tome pridavala veliki značaj. Tek kasnije tog dana, kada se pogledala u ogledalu automobila sa svojim dečkom, shvatila je šta se zapravo dogodilo. Na njenom licu je ostao neprivlačan beli trag, zbog čega je Keni bila veoma neprijatno iznenađena.

@kenny.paigexo #greenscreen LITERALLY THE WORST PRODUCT IVE EVER USED LMAO chapstick active 2 in 1 #chapstick #deinfluence ♬ original sound - kennypaigexo

Keni je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama, gde je privukla veliku pažnju korisnika. Iako je bila izložena onlajn zlostavljanju, tiktokerka je odlučila da se fokusira na pozitivne reakcije i preporuke koje je dobila od drugih korisnika. Takođe, dobila je i objašnjenje zašto je proizvod delovao na navedeni način.

Devojka je izrazila zbunjenost što je ovaj neobičan balzam bio tako istaknut na policama, s obzirom da ne odgovara potrebama većine ljudi u Misuriju. Rešenje problema pronašla je u povratku svom starom, pouzdanom proizvodu. Keni je zaključila da je ovo iskustvo bilo neprijatno, ali i smešno, te je istakla da je dobila korisne preporuke od drugih korisnika. Takođe, odlučila se za negativnu recenziju proizvoda na aplikaciji, kako bi upozorila druge kupce na potencijalne probleme koje su ona doživela.

Bonus video:

00:53

Blam za blamom Miljane Kulić na nastupu

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.