HOROR U MARKETU U NEMAČKOJ: Ušao i upucao bivšu devojku, pa presudio sebi
Supermarket, Foto: Printscreen/RTS

femicid

HOROR U MARKETU U NEMAČKOJ: Ušao i upucao bivšu devojku, pa presudio sebi

Muškarac ubio bivšu devojku koja je u supermarketu radila kao kasirka

Objavljeno:

Prava drama dogodila se sinoć u poznatom supermarketu u Merfelden-Valdorfu u Nemačkoj, kada je muškarac sa više hitaca upucao svoju bivšu partnerku, a potom sebi presudio. U trenutku napada market je bio pun kupaca.

Policija veruje da je motiv ubistva to što ubica nije mogao da se pomiri sa raskidom.

"Dokazi ukazuju na to da se iza motiva krije propala ljubavna veza", rekao je državni tužilac i dodao da je istraga još u toku.

Nemačka policija
Nemačka policijafoto: DANIEL REINHARDT / AFP / Profimedia

Ubijena, koja je u supermarketu radila kao kasirka i njen ubica su raskinuli pre nekih šest meseci, a nakon duže veze i zajedničkog života. U ovom trenutku se i dalje proverava da li je bilo prijava za nasilje i da li je bilo izricanja mera zabrane prilaska, navelo je tužilaštvo.

Kako je saopšteno, muškarac je sinoć oko 19.15 časova ušetao u supermarket, a potom je otišao do kasa i ispalio više hitaca u svoju bivšu partnerku. Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva, a napadač je onda sebi oduzeo život.

Ubica, kako je navedeno iz tužilaštva, nije imao dozvolu za oružje, a tela su poslata na obdukciju. Policija je na licu mesta pronašla više čaura, a u ovom trenutku nije poznato iz kog oružja je pucano.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.