POHOTNA TETKICA BACILA OKO NA UČENIKA, SLALA MU GOLE FOTKE, IMALI I ODNOSE: Šok DETALJI, otišla je PREDALEKO...
Školska čistačica, Foto: CT State Police

ŠKOLSKA ČISTAČICA NAPRAVILA HAOS

POHOTNA TETKICA BACILA OKO NA UČENIKA, SLALA MU GOLE FOTKE, IMALI I ODNOSE: Šok DETALJI, otišla je PREDALEKO...

Policija je počela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica dečaka to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na seksualni napad

Objavljeno:

Američka javnost je doživela veliki šok pre nekoliko meseci kada je Endi Pejdž Rozafor, školska čistačica iz Nju Ferfilda u Konektikatu, uhapšena nakon što je imala seksualne odnose sa tinejdžerom i zbog toga što mu je slala gole slike i snimke na kojima masturbira.

Ni nakon više meseci od kako je ovaj slučaj otkriven, ne prestaju da šokiraju detalji iz istog.

Rozafor je, prema navodima, koristila Instagram kako bi dečaku slala svoje gole fotografije i snimke, a potom imala i seksualni odnos sa njim.

Policija je počela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica dečaka to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na seksualni napad.

Endi Pejdž Rozafor
Endi Pejdž Rozaforfoto: CT State Police

Rozafort je takođe optužena da je slala video snimke na kojima masturbira i tražila od dečaka da uzvrati svojim golim slikama.

U policijskom izveštaju se navodi da je momak imao seksualni odnos u vozilu sa čistačicom, ali je „prekinuo odnos jer je počeo da se oseća čudno zbog toga“.

Čistačica je platila kauciju od 100.000 dolara i puštena je pod uslovom da nema kontakt ni sa jednim maloletnikom osim sa svojom decom i više joj nije dozvoljeno da koristi društvene mreže.

Bonus video:

00:48

NASILJE NAD MUŠKARCIMA U PORASTU! Ne prijavljuju zlostavljanje zbog SRAMOTE i osude društva!

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.