DVE POHOTNE NASTAVNICE ORGIJALE TOKOM NOĆI: Snimale VRELE SCENE, a skandal TRESE SREDNJU školu (FOTO)
Nastavnica, Foto: PrintScreen/ Facebook

neverovatno

DVE POHOTNE NASTAVNICE ORGIJALE TOKOM NOĆI: Snimale VRELE SCENE, a skandal TRESE SREDNJU školu (FOTO)

Bizaran slučaj između dveju nastavnica iz Amerike

Objavljeno:

Nastavnica u maloj srednjoj školi u Misuriju suspendovana je sa posla nakon što je otkriveno da ima kanal na platformi za odrasle.

Nastavnica engleskog i trener navijačica Megan Gejter (31) u srednjoj školi Sent Kler rekla je da je poslata na odsustvo u petak nakon što je otkriveno da ima i noćni posao na Onlifansu.

- Čovek ne može da živi od prosvete. Zaista je teško rastegnuti plate tokom leta. Zato sam to i uradila - rekla je nastavnica.

Nastavnica
Nastavnicafoto: PrintScreen/ Facebook

Gejter je rekla da se pridružila sajtu zasnovanom na pretplati u maju kako bi pomogla da vrati više od 125.000 dolara studentskih kredita. Lokalni mediji navode da je prošle godine, uključujući stipendiju za trenera, zaradila ukupno 47.500 dolara radeći u školi.

Njena koleginica Brajana Kopejdž, nastavnica engleskog, podsetimo, nedavno je dala ostavku da bi sve svoje vreme posvetila pornografiji. Kopejdž je suspendovana 27. septembra nakon što su zvaničnici saznali za njen skandalozan sporedni posao kojim je htela da dopuni svoju mizernu zaradu od 42.000 dolara.

Sada već bivša učiteljica rekla je za Foks njuz da je zaradila blizu milion dolara prodajom pornića nakon što je odbacila svoje nastavničke dužnosti i dospela na naslovne strane širom sveta.

Nastavnica
Nastavnicafoto: PrintScreen/ Facebook

Nastavnica je rekla da je deaktivirala nalog na Onlifansu, koji je imao oko 1.500 pretplatnika, nakon što je izbio skandal sa Kopejdž.

Navela je da je zarađivala 3.000 do 5.000 dolara mesečno na platformi, ali da je skrivala lice u nastojanju da ostane anonimna.

Među učenicima su međutim počele da kruže glasine kad se Gajter pojavila u video snimku na nalogu koleginice. Lice joj se nije videlo na snimku koji je snimljen na zabavi u hotelskoj sobi u Sent Luisu, međutim, kasnije se pojavila fotografija na kojoj nosi istu odeću.

- Definitivno nisam mislila da će to biti stvar koja će mi uništiti karijeru - rekla je Gejter i rekla da joj je jedan student gurnuo poruku ispod vrata učionice u kojoj sugeriše da zna njenu tajnu.

Gejter je naglasila da je Kopejdž njena najbolja prijateljica.

Dodala je da je sa suprugom razgovarala o selidbi i da će verovatno ponovo aktivirati svoj nalog na Onlifansu.

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

(Espreso/ Kurir.rs/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.