TRAMP OPET ZATRESAO SVET IZJAVOM: Kad je izgovorio TO nikome nije BILO DOBRO, potkačio i Putina i Zelenskog...
Donald Tramp, Foto: Profimedia

amerika

TRAMP OPET ZATRESAO SVET IZJAVOM: Kad je izgovorio TO nikome nije BILO DOBRO, potkačio i Putina i Zelenskog...

Tramp se pohvalio da može da reši situaciju u Ukrajini, ali nije objasnio kako tačno

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Rusija nikad ne bi napala Ukrajinu da je on bio na mestu predsednika.

Takođe je obećao da će „vrlo brzo rešiti tu situaciju“ ako bude ponovo izabran, napominjući da veoma dobro poznaje ruskog predsednika Vladimira Putina i ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog.

„Rusija nikada ne bi napala Ukrajinu, Putin i ja se odlično slažemo… Situacija u Ukrajini je strašna… I planiramo da je rešimo veoma brzo. Veoma dobro poznajem predsednika Putina, veoma dobro poznajem Zelenskog, mogu da razgovaram sa njima i rešićemo ovaj problem veoma brzo“, poručio je Tramp u govoru nakon pobede na unutarstranačkim izborima Republikanske partije u Ajovi, prenosi Skaj njuz.

'U dobrim odnosima'
"U dobrim odnosima"foto: EPA-EFE/LUDOVIC MARIN / POOL

On je naveo i da „Izrael nikada ne bi bio napadnut“ da je on još uvek predsednik i ponovo izneo tvrdnju da su poslednji američki izbori pokradeni.

Takođe je obećao da će zaustaviti „invaziju“ migranata na američkoj granici sa Meksikom. Bivši predsednik je obećao da će „ispraviti svet“ ako bude ponovo izabran, poručivši da globalni „smrt i uništenje“ nikada nisu bili ovakvi.

Bonus video:

02:50

SAVETNIK ZA DIPLOMATIJU SAD-a EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV UOČI IZBORA: Ako Tramp pobedi, ohrabrivaće Izrael da potpuno ELIMINIŠE HAMAS

(Espreso/ Agencije/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.