PRONAĐENO TELO NESTALE ŽENE U ŠUMI: Policija izvršila hapšenje (FOTO)
Sogra M., Foto: Polizei

užas

PRONAĐENO TELO NESTALE ŽENE U ŠUMI: Policija izvršila hapšenje (FOTO)

Žena je nestala nekoliko dana uoči Božića, a njeno telo je pronađeno u utorak

Objavljeno:

Nemačka policija pronašla je u utorak telo Sogre M. (35), koja je nestala 21. decembra. Telo je pronađeno u kesi u žbunju kupina u šumi u blizini Gešera.

Sogra je nestala nekoliko dana uoči Božića, a policija je već posle nekoliko sati uhapsila njenog supruga Hasana A. (42) zbog sumnje da je umešan u njen nestanak, a danas je saslušan jer se veruje da je upravo on zadavio Sogru, njeno telo spakovao u plavu kesu za đubre i ostavio ga u šumi.

Motiv za ovaj svirepi zločin i dalje nije poznat. Kako pišu nemački mediji, Sogra i Hasan su rodom iz Avganistana i doselili su se u Nemačku sa troje dece, starih 7, 12 i 16 godina. Živeli su u kući u blizini reke Berkel, a Sogra je radila u jednoj piceriji.

Sogra M.
Sogra M.foto: Polizei

Na dan kada je prijavljen nestanak policija je pronašla njen automobil na oko kilometar od kuće. Policija je tada objavila fotografije nestale žene i pronađenog "mercedesa", ali niko Sogru nije video.

Međutim, ubrzo se saznalo da nestala Sogra nije bila u dobrim odnosima sa mužem. Od komšija su saznali da se bračni par često svađao te da je Hasan neretko odsustvovao po nekoliko dana van kuće nakon tih svađa. Bilo je navodno i prijava za porodično nasilje.

Kada je Sogra nestala, policija je danima pretresala kuću u kojoj je živela sa suprugom i troje dece. Forenzičari su našli određene dokaze koji bi mogli da terete njenog supruga za ubistvo, međutim, on do danas nije progovorio o zločinu.

Zahvaljujući signalima njenog i Hasanovog telefona, policija je uspela da sklopi kockice i suzi teren za pretragu na područje šume.

"Zahvaljujući podacima sa telefona uspeli smo da utvrdimo kuda se osumnjičeni kretao nakon Sogrinog nestanka", saopšteno je iz policije.

Policija je nakon najnovijih saznanja krenula da pretražuje šumu i posle višečasovne potrage telo su pronašli u kesi u žbunju nedaleko od seoskog puta.

Obdukcija je pokazala da je Sogra zadavljena.

Iz tužilaštva navode da je motiv ubistva i dalje nejasan.

"Osumnjičeni se branio ćutanjem. Njihovo troje dece predata su u nadležnost centra za socijalni rad", saopšteno je.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N/ PrenelaV.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.