JEZIVI PRIZORI U ZGRADI U BEOGRADU NAKON POŽARA: Stanari digli uzbunu, ŽENA IZGORELA ŽIVA u stanu (FOTO)
Foto: Kurir

STRAŠNO

JEZIVI PRIZORI U ZGRADI U BEOGRADU NAKON POŽARA: Stanari digli uzbunu, ŽENA IZGORELA ŽIVA u stanu (FOTO)

Požar je buknuo u Resavskoj ulici 64 u Beogradu, na drugom spratu

Objavljeno:

Žena (75) nastradala je u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u centru Beograda, u noći između četvrtka i petka, pola sata posle ponoći.

Doktorka Hitne pomoći Ivana Stefanović izjavila je da je u stanu u centru Beograda nakon što je izbio požar, pronađeno ugljenisano telo starije žene.

Požar je buknuo u Resavskoj ulici 64 u Beogradu, na drugom spratu, u stanu u kome je nastradala živela sama.

Požar
foto: Kurir

Žena koja je došla kako bi posetila nepokretnu prijateljicu, rekla je za Kurir da je do požara došlo na drugom spratu zgrade, pri čemu je ceo stan izgoreo.

- Došla sam da obiđem prijateljicu, i ona živi ovde sama kao i gospođa koja je stradala. Mnogo se uplašila kada je počelo da gori, pogotovo što je ona nepokretna, međutim požar je izbio na drugom spratu, pa se na sreću nije širio dalje, ali dovoljno da komšije podignu uzbunu - rekla nam je gospođa na izlazu iz zgrade i dodala:

Požar
foto: Kurir

- Gore je voda do kolena, a oseća se i dalje paljevina u celoj zgradi.

Na ulazu u stan u kojem je došlo do požara, stoji na vratima upozorenje da je stan zapečaćen od strane pripadnika policije PU za grad Beograd, a vrlo jak miris paljevine, dima i čađi širio se kroz celu zgradu.

Kroz delić napuklog prozora, nazire se samo crnilo i pustoš, u stanu nije ostalo ništa, a telo nesrećne žene odneseno je odmah nakon što je Hitna pomoć mogla da konstatuje smrt.

Bonus video: Požar na Karaburmi

00:58

Požar u stanu na Karaburmi

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.