OTAC I DALJE NEM, GLEDAO KAKO MU HAPSE SINA: Noa B. ubio SUPRUGU I ČETVORO DECE, sestrine reči KIDAJU DUŠU
Francuska policija, Foto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

horor

OTAC I DALJE NEM, GLEDAO KAKO MU HAPSE SINA: Noa B. ubio SUPRUGU I ČETVORO DECE, sestrine reči KIDAJU DUŠU

Oglasili su se otac i sestra Noe B. koji je ubio suprugu i četvoro dece na Badnje veče u Francuskoj

Objavljeno:

Otac i sestra Noe B. (33) koji se sumnjiči da je ubio svoju suprugu Beatris i njihovo četvoro dece na Badnji dan u Francuskoj, u šoku su zbog tragedije koja se dogodila njihovoj porodici. Sestra je novinarima ispričala kako je njena snaja brinula o Noi do poslednjeg dana, dok nije ubijena.

Ona kaže da je njen brat počeo da ima psihičke probleme 2017. godine, ali da njegova supruga nijednog trenutka nije digla ruke od njega.

"Snaja je brinula o njemu sve do tog užasa na Badnje veče", ispričala je sestra za BFM.

Beživotna tela Beatris i njeno četvoro dece, od kojih je najmlađe imalo 9 mesci, a najstarije 10 godina, pronađena su na Božić, 25. decembra u njihovom stanu u Mou. Dan kasnije Noa je uhapšen ispred očeve kuće.

Francuska policija
Francuska policijafoto: Profimedia

Upravo je otac bio taj koji je pozvao policiju i koji je gledao kako mu sina odvode. Kaže da je bio prestravljen.

"Nisam hteo da se nađem s njim lice u lice"

Noin otac i dalje je nem od šoka. Ispričao je kako ga je na Božić pozvala starija ćerka, koju je policija obavestila šta je Noa uradio. Ispričala mu je da je Noa počinio masakr.

Nekoliko sati kasnije, Noa se pojavio pred očevim vratima u Sevranu i ludački je udarao po vratima sa krvavim nožem u ruci.

"Došao je oko 1 sat iza ponoći. Bio je povređen, držao je nož. Lupao je, nisam otvorio", ispričao je otac Dode (70). Tada je, kako kaže, Noa pobegao.

"Pozvao sam policiju, a on se vratio oko 7 sati. Rekao sam policiji da odmah dođu, da je ispred vrata, ali da ga neću pustiti da uđe", priča otac.

Dode je kroz špijunku gledao kako policajci grabe njegovog sina i odvode ga.

Francuska policija
Francuska policijafoto: EPA

"Plašio sam se da otvorim vrata. Nisam želeo da se nađem s njim lice u lice", priča Dode.

On kaže da je Noa bio mio mladić, da je imao podršku porodice koju je voleo i čuvao.

"Možda je to što je uradio uradio nesvesno. Ne znam šta se dogodilo. Trebaće mi mnogo vremena da shvatim šta sam izgubio", rekao je Dode.

Noina sestra, koja ga je uz roditelje odgajala rekla je da je gledala kako njen brat psihički propada. Kaže da je imao veoma depresivne faze i psihičke poremećaje tokom 2017. godine, dve godine pre nešto što je izbo Beatris, koja je tada bila u 7. mesecu trudnoće.

Tada je smešten u psihijatrijsku kliniku, gde je proveo dva meseca.

"Beatris i on su bili zajedno 18 godina. Tada su ga iz bolnice vratili kući zahvaljujući njoj, bila je spremna sve da uradi za njega. Ona je bila ta koja je održala porodicu, bila je borac. Nije se razvela od njega čak ni posle toga što se dogodilo 2019. godine. Uvek je bila tu za njega", priča Noina sestra.

Kaže da je njena snaja bila sjajan čovek.

"Ona je ta koja je vodila računa o njegovim lekovima i zakazanim terminima kod lekara. Ona više nije bila žena, već medicinska sestra i majka deci. Nije bolju ženu mogao da nađe. Ko može da ostane sa ludakom ako ga ne voli? Kako možeš da ubiješ nekog kog toliko voliš? Koliko god mi ljudi pričali da je on lud, briga me! Ljuta sam na njega. Nek crkne u zatvoru, briga me", rekla je sestra.

Podsetimo, Noa je sinoć u policiji priznao da je suprugu i ćerke izbo nožem, a da je sinove zadavio.

Bonus video:

09:18

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SEVERNE MAKEDONIJE PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA Talevska UŽIVO IZ SKOPLJA: Da li su ZATAŠKALI ubistvo?

(Esprseo/ Telegraf.rs/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.