ČUO JE GLASOVE KOJI SU OD NJEGA TRAŽILI DA IM NAUDI?! Novi detalji ispitivanja muškarca koji je POBIO CELU PORODICU
Francuska policija, Foto: ap

UŽAS

ČUO JE GLASOVE KOJI SU OD NJEGA TRAŽILI DA IM NAUDI?! Novi detalji ispitivanja muškarca koji je POBIO CELU PORODICU

Osumnjičeni muškarac je nakon izvršenog zločina rekao da "ne oseća ništa i da se oseća prazno".

Objavljeno: 13:32h

Noa B. (33) priznao je istražiteljima iz sudske policije da je ubio svoju ženu i njihovo četvoro dece, a prilikom ispitivanja rekao je da ga je na ovaj surovi zločin naveo "glas koji je čuo".

Tokom saslušanja, Noa je eksplicitno rekao da je "izbo svoju ženu i njihove ćerke i da je udavio njihova dva sina", rekao je tužilac Žan Batist Bladije u saopštenju za javnost.

"Objasnio je da je 'čuo glasove' koji su od njega tražili da 'naudi'", rečeno je iz tužilaštva.

Osumnjičeni muškarac je nakon izvršenog zločina rekao da "ne oseća ništa i da se oseća prazno".

Inače, Noa je od 2019. godine lečen zbog psihijatrijskih problema koje ima, ali je tvrdio da je sve ove godine uredno pio lekove, ali da ga nije uzeo 24. decembra dan pre nego što su beživotna tela članova njegove porodice pronađena.

Posećamo, tela Beatris (35) i njeno četvoro dece pronađena su na Božić u njihovom stanu, dok od Noe nije bilo ni traga ni glasa. On je uhvaćen 26. decembra ujutru u blizini Pariza, nadomak očeve kuće.

Kako pišu francuski mediji, policija je kod njega pronašla nož kojim je izvršeno ubistvo, a osumnjičeni je na sebi imao krvavu odeću. Kako je prilikom hapšenja ustanovljeno da ima ozbiljne povrede na ruci Nou su, umesto u pritvor, odveli u bolnicu.

Na konferenciji za novinare, javni tužilac u Mou je objasnio da su majka i dve najstarije ćerke, stare 7 i 10 godina, bile "žrtve veoma velikog broja uboda nožem" po celom telu. Druge žrtve, dečak (4) i devetomesečna beba, nisu imali vidljive povrede na telima.

Optuženi će ovog četvrtka biti izveden pred istražnog sudiju u sudu u Mou kako bi bio optužen za pet ubistava.

Tužilaštvo je zatražilo određivanje pritvora, a istraga se nastavlja u okviru sudske istrage za "umišljajno ubistvo maloletnika mlađih od 15 godina" i "umišljajno ubistvo od strane supružnika".

Bonus video:

04:19

UBISTVO FRANCUSKA

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.