OVA NEVESTA JE LUDA KAO STRUJA, BANULA NA SVADBU KAO NIJEDNA IKADA: Ono što je uradila FRAPIRALO SVATOVE (VIDEO)
Mlada, Foto: Printscreen/TikTok/weddingideas8

nesvakidašnja scena

OVA NEVESTA JE LUDA KAO STRUJA, BANULA NA SVADBU KAO NIJEDNA IKADA: Ono što je uradila FRAPIRALO SVATOVE (VIDEO)

Nevesta napravila neverovatnu scenu na svadbi

Objavljeno:

Neke neveste vole da slede tradiciju na venčanju, po svim stavkama pa ne vole iznenađenja, a neka mlade baš vole da odskoče od uobičajenog. To je jedna od podela nevesta, a ima ih dosta. Glavna zvezda viralnog videa pripada drugoj grupi.

Običan dolazak na venčanje nije dovoljno dobar i zanimljiv za njegovu nesvestu. Očigledno je želela da gosti dobro zapamte njenu svadbu pa je ovako ušetala na ceremoniju.

Ova mlada spustila se sa stepenica uz pomoć užeta koje je držala u jednoj ruci. "Čim sam je video na stepenicama, proradili su mi živci, bilo je ovo neprijatno iznenađenje, čestitam", komentarišu neobičan potez neveste koja je šokirala svatove koji su odahnuli nakon što je sve proteklo u najboljem redu. Snimak šok ulaska na svadbu objavljuje independent.co.uk.

Snimak je objavljen na Tiktoku profilu @weddingideas8 koji prikazuje brojne neobične priče o svadbama. Ali je mlada avanturista neke i razočarala: "Kraj je bio tako nespetan". Očekivali su još veće iznenađenje nakon bombastičnog otvaranja "vrata" na stepenicama. Kako bi tek toizgledalo?

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Zena.blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.