EKSKLUZIVNO! Evo kako je izgledala SVADBA VODITELJSKOG PARA SA RTS-a: Nisu imali PEVAČICU nego je PEVALA MLADA
Foto: Privatna arhiva

DOMAĆINSKI

EKSKLUZIVNO! Evo kako je izgledala SVADBA VODITELJSKOG PARA SA RTS-a: Nisu imali PEVAČICU nego je PEVALA MLADA

Ekskluzivno je za Espreso sve otkrila.

Objavljeno:

Voditeljka i autorka emisije "RTS ordinacija" Marija Popović je od 2008. godine u braku sa kolegom i autorom emisije "Moja dedovina" Milanom Popovićem.

Ona je sada, prvi put za Espreso, otkrila kako je njihova svadba izgledala i zašto je na svadbenom veselju pevala ona, a ne pevačica.

– Milan i ja smo se venčali 31. avgusta 2008. godine. Opštinsko venčanje su obavili u hotelu gde je bilo organizovano svadbeno veselje. Oni su izgovorili "Da!" na proplanku iza hotela gde je bilo venčanje - otkrila je Marija na početku razgovora za naš portal.

Mariji je u najlepšem sećanju ostala lokacija gde su Milan i ona izgovorili "Da!".

Voditeljka je noć pre venčanja motala salvete koje su na dan svadbe krasile stolove gostiju
Voditeljka je noć pre venčanja motala salvete koje su na dan svadbe krasile stolove gostijufoto: Privatna arhiva

– To je meni tako bilo romantično da napravimo venac od cveća, da tu poslužimo šampanjac, da tu dođu trubači, da to bude lepo. To je već bilo neko kasno posle podne. Milan i ja smo imali neki bend koji je imao samo pevača i onda smo se dogovorili da nećemo da angažujemo pevačicu i da ću sve što treba žensko da otpeva, da ću otpevati ja. Tako je i bilo. Ja sam pevala na svadbi, pevao je i Milan.

Verovali ili ne, voditeljka je noć pre venčanja motala salvete koje su na dan svadbe krasile stolove gostiju. I taj detalj je samo još jednom potvrdio koliki je Marija perfekcionista u životu.

Mariji je u najlepšem sećanju ostala lokacija
Mariji je u najlepšem sećanju ostala lokacijafoto: Privatna arhiva

– Meni je tada za venčanje bilo važno da sprovedem svoju ideju u delo, da svi detalji budu onakvi kako sam ja to zamislila, pa sam htela da mi salvete budu srolane u rolnu i da budu vezane nekom mašnicom od tila, da mi se sve to uklopi u dekoraciju na stolu. Tako da sam ja noć pre venčanja savijala te salvete za 150 godinu jer mi je to bilo izuzetno važno, a to nije moglo da se stigne u hotelu. Kada nešto zacrtam, kao i sada, to ja moram da sprovedem u delo. A pored svih tih ideja, jedna je bila da pronađem oldtajmer kojim ćemo doći na venčanje i iznajmilo smo ga i to je bilo baš baš simpatično. Vozili smo se tim oldtajmerom do hotela gde je bilo venčanje i vozili smo 30 na sat. Taj oldtajmer nije imao klasične prozore na vratima, već neke folije i onda takva je promaja, tako se smrzneš usred leta, pa smo išli polako. Kada smo stigli, počela je žurka, koja se kasnije pretvoila u totalnu ludnicu. Svi su igrali, svi su skakali. Kada je došao trenutak da se završava. 12 sati uveče je trebalo da bude kraj i svi su: "Je li može još pola sata?" I mi smo to produžavali i produžavali i kada se završila žurka i sutra su nas svi zvali i pitali nas da li možemo da ponovimo. I mi smo stvarno ponovili. Taj dan se nismo venčali u crkvi jer smo želeli da se u crkvi venčamo na Svetu Petku i sledeće godine kada se Sofija rodila, ona je bila beba, onda smo mi odlučili da mi nju krstimo na Svetu Petku i da se mi venčamo isti dan i venčali smo se u crkvi Aleksandra Nevskog dole na Dorćolu, gde sam se i ja krstila kao dete i ta crkva je prelepa i ima posebnu energiju. Meni je važna još iz tog perioda detinjstva. To je naša kratka priča o venčanjima - ekskluzivno samo za Espreso Marija je po prvi put ispričala za naš portal kako su izgledali Milanovo i njeno opštinsko i crkveno venčanje.

I ne samo to, Espreso posetioce našeg portala vraća u tu 2008. godinu, odnosno fotografijama sa venčanja vam otkrivamo kako su tada mladenci izgledali i kako su izgledali nekoliko sati na žurki, koja je gostima ostala u prelepom sećanju.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:26

POTUKAO SAM SE SA DIREKTOROM RTS JER MI JE UZIMAO PARE! Betula o nastanku emisije Čaša vode na izvoru: Imao sam pušku

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.