ŽENA ŠOKIRALA PUTNIKE U AVIONU: Nije ni SLUTILA da će joj se ŽIVOT preokrenuti u SEKUNDI, svi gledali dok se...
Foto: Printscreen/TikTok/pubity

DA LI JE MOGUĆE?

ŽENA ŠOKIRALA PUTNIKE U AVIONU: Nije ni SLUTILA da će joj se ŽIVOT preokrenuti u SEKUNDI, svi gledali dok se...

Krenula je na putovanje, nesvesna da bi i sebi i drugima mogla da napravi veliki problem među oblacima.

Objavljeno:

Iako su porodilišta ustanove predviđene za dolazak beba na svet, neretko se dešavaju situacije kada mame dočekaju svoju bebu kod kuće ili na putu do bolnice. Iako su i ovo prirodni načini porođaja, uslovi su daleko teži od medicinskih, zbog čega stručnjaci stalno apeluju na pravovremen javljanje dežurnom lekaru.

Nesvakidašnja situacija dogodila se na jednom letu avionom kada je putnike zatekla vest da je jedna žena upravo rodila bebu.

- Mnogi od vas su verovatno čuli; upravo smo dobili bebu na ovom letu i jedan veliki aplauz za mamu - čulo se preko razglasa, dok je obaveštenje ispratio gromoglasan aplauz i ovacije.

Nakon toga su se obratili zatečenim i iznenađenim putnicima, zamolivši ih da ostanu na svojim sedištima kako bi medicinsko osoblje ženi pružilo pomoć. Zbog neočekivane situacije koju niko nije mogao i da predvidi, jer je žena rekla da nije znala da je trudna, avion je kasnio sa sletanjem, pa je na odredište stigao tri sata kasnije.

U snimku se vide putnici koji gledaju porodilju koja uz pomoć medicinskog tima prolazi pored njih kako bi joj pružili adekvatnu medicinsku negu. Podrška putnika nije izostala, a oni su je ispratili aplauzom dok se u pozadini čuo plač bebe. Ipak, ono što je ljude najviše od svega šokiralo na društvenim mrežama gde je i osvanuo ovaj snimak bilo je saznanje da žena zapravo nije znala da je trudna.

- Kriptična trudnoća je moj najveći strah.

- Kako to da ona ne zna? Nikada nisam to razumela.

- Oduvek sam razmišljala ako se beba rodi u avionu, gde je njeno mesto rođenja? Mesto gde putuje ili odakle putuje?

- Nije znala?

- Ovo je zapravo odvratno.

- Mesto rođenja: nebo.

- Beba je bukvalno zakačila besplatan let za životni džekpot - bili su neki od komentara.

Iako je mnogima bilo nejasno kako porodilja nije znala da čeka bebu, u komentarima su mnogi objasnili da je u pitanju kriptična ili prikrivena trudnoća.

To je retko medicinsko stanje kada žena nije svesna da je trudna. Trudnoća se u ovom slučaju najčešće dijagnostikuje u petom mesecu, a nekada i pri samom porođaju. Većina žena će shvatiti da ima prikrivenu trudnoću na osnovu simptoma ili izostanka mesečnog ciklusa. U slučaju krptične trudnoće, ženu ništa ne navodi da pomisli da je u drugom stanju, prenosi adiva.hr. To se dešava jer su simptomi bili pogrešno pripisani nekom virusu ili su izostali, a u nekim slučajevima i ako je test na trudnoću bio negativan.

Bonus video:

00:32

Obraćanje Vujovića putnicima u avionu

(Espreso / Srećna Republika/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.