MIA NAŠLA UNOSAN POSAO, ZARAĐUJE MASNU SUMU LOVE: Na meti je okorelih BOGATAŠA, a njeni VRELI KADROVI... (FOTO)
Mia Li, Foto: Printscreen/Instagram/mialee_nyc

lepotica

MIA NAŠLA UNOSAN POSAO, ZARAĐUJE MASNU SUMU LOVE: Na meti je okorelih BOGATAŠA, a njeni VRELI KADROVI... (FOTO)

Njena sposobnost da se poveže sa klijentima na dubljem nivou čini je posebnom

Objavljeno:

Mia Li (35) Iz Kine, došla je u SAD zbog posla računovođe, a danas je jedna od najpopularnijih lepotica i meta bogatih muškaraca - kao striptizeta i poslovna pratnja.

Njena sposobnost da se poveže sa klijentima na dubljem nivou čini je, kako navodi "The Post", posebnom. Sa druge strane, njen "YouTube" kanal pruža korisne finansijske savete dok pristup životu i poslu ukazuje na visok nivo posvećenosti i pažnje detaljima.

"Većina mojih klijenata kaže da sam najzanimljivija žena koju su ikada upoznali. Kombinujem različite veštine kao i životno iskustvo", rekla je Li za "The Post".

Kako piše "Business Insider", Li se takođe takmiči u mešovitim borilačkim veštinama, obožava luksuzne automobile, skupo piće i uvozne cigarete.

"Putovala sam u preko 60 zemalja, govorim četiri jezika i imam mnoštvo hobija kao što su takmičarsko streljaštvo i trke", rekla je ona.

Ukoliko klijenti žele da putuju sa Li cene putovanja variraju zavisno od lokacije. Domaća putovanja kreću se od 7.000 do 12.000 dolara, a cena postaje veća ako žele da odu sa njom van zemlje.

"Putovanja u Južnu Ameriku i Evropu koštaju najmanje 20.000 dolara, a svuda drugde je najmanje 30.000 dolara", kaže ova lepotica iz Kine.

Iako praznična sezona nije u potpunom jeku, ima onih koji žele da ih ona "ugreje" u hladnim zimskim danima.

"Mislim da je to kombinacija hladnog vremena i prazničnih zabava koje privlače više klijenata. Mnogi od njih ne žele da praznike provedu u porodičnoj atmosferi i žele da "pobegnu", zaključila je Li.

Osim što zarađuje kao striptizeta i pratnja, Li je kreatorka sopstvenog YIouTube kanala pod nazivom "Monez Talks with Mia Lee“ u kojem nudi finansijske savete.

Bonus video:

00:09

Bila je najpoznatija striptizeta Jugoslavije, evo kako danas izgleda

(Espreso/ B92/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.