PULS ĆE VAM SE UBRZATI ZBOG REDA ISPRED KLUBA, A UNUTRA...Ne zna se KOJA JE BOLJA, a muškaraca ni na VIDIKU (VIDEO)
Red ispred kluba Vendome, Foto: Printscreen/Youtube/Meme Finest

treba pojačanje?

PULS ĆE VAM SE UBRZATI ZBOG REDA ISPRED KLUBA, A UNUTRA...Ne zna se KOJA JE BOLJA, a muškaraca ni na VIDIKU (VIDEO)

Prizor je iznenadio ljude iz celog sveta i postao viralan

Objavljeno:

Nažalost, nismo do sada imali priliku da posetimo Majami, ali zahvaljujući hitu koji je objavljen pre neki dan na nekadašenjem Tviteru (X), sada znamo da je tamošnji klub naziva Vendome izuzetno popularan kod pripadnica lepšeg pola.

Naime, neki prolaznik je snimio neverovatan odnos snaga između devojaka i muškaraca, odnosno preneo da se nedavno ispred kluba u redu zateklo oko dve stotine oskudno obučenih cura i samo dvojica mladića (ako ne brojimo pripadnika osiguranja).

Kao što smo naglasili, prizor je iznenadio ljude iz celog sveta i postao viralan, a mi verujemo da smo uspeli da shvatimo kako vlasniku polazi za rukom da ispuni klub tolikim silnim lepoticama.

Ukratko, klub na svoj popis gostiju prihvata isključivo devojke, one koje se prijave za dolazak mogu besplatno ući u klub do 00:30 sati, a pored toga ih sve čeka i jedno besplatno piće.

Očito je u pitanju formula koja izvanredno funkcioniše, a osmišljena je sa jasnim ciljem da se muški gosti tokom noći što više hvataju za novčanike i časte devojke u nadi da će koju šarmirati.

Ako nam ne verujete da ima za koga da vam zapadne oko, uverite se u nastavku:

(Espreso/ Net.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.