UPERILA PIŠTOLJ U GLAVU TROGODIŠNJEG DEČAKA! Objavljena POTRESNA FOTOGRAFIJA snimljena samo nekoliko SEKUNDI pre...
Pištolj, Ilustracija, Foto: MUP Srbije

HOROR

UPERILA PIŠTOLJ U GLAVU TROGODIŠNJEG DEČAKA! Objavljena POTRESNA FOTOGRAFIJA snimljena samo nekoliko SEKUNDI pre...

Hitan poziv policiji uputila je dečakova baka, koja je bila izbezumljena situacijom

Objavljeno:

Darvet Braun (35) iz San Bernardina ubijena je nakon što ju je policija zatekla kako drži pištolj uperen u glavu trogodišnjeg deteta.

Policija u Kaliforniji objavila je potresnu fotografiju na kojoj se vidi kako žena drži pištolj uperen u dečakovu glavu samo nekoliko sekundi pre nego što je ubijena.

Naime, službenici su morali brzo da reaguju i upucaju Darvet kako bi spasili život trogodišnjaka.

Hitan poziv policiji uputila je dečakova baka, koja je bila izbezumljena situacijom, a policijski službenici su brzo reagovali i uspeli da spasu trogodišnjaka, prenosi Fox News.

Policijske kamere zabeležile su ovaj jeziv prizor neposredno pre nego što su ubili ženu jer, kako se navodi, "to je bila jedina prava reakcija u tom trenutku".

Dečakova baka je policiji rekla da je Darvet već pucala iz pištolja po kući, što ju je jako uplašilo. Kada su službenici došli do kuće, vrata su bila zabarakadirana, ali su ih oni razvalili i ugledali ženu koja drži pištolj uperen u glavu deteta.

Dečak je vidno bio uznemiren i uplakan.

Potresna fotografija na kojoj se vidi kako žena drži pištolj uperen u dečakovu glavu
Potresna fotografija na kojoj se vidi kako žena drži pištolj uperen u dečakovu glavufoto: San Bernardino Police Department

Policija je ispalila nekoliko metaka u ženu, ali je nakon toga ona i dalje držala pištolj uperen u dete sve dok policajac nije opet zapucao. Njegov kolega je brzo odreagovao i zgrabio dečaka, nakon čega je Hitna pomoć pružila pomoć upucanoj Darvet, ali je na licu mesta proglašena mrtvom.

Baka je kasnije objasnila da je Darvet bila prijateljica koja je ostala kod njih u kući da prespava, a motiv ovakvog ponašanja nije joj bio poznat.

Bonus video:

04:32

STRELJANA SE KORISTI I ZA IZVRŠENJE SAMOUBISTVA!? Mladiću se zaglavio pištolj, on ga okrenuo ka sebi i ispalio SMRTONOSNI HITAC

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.