DEČAK (3) UPAO U KAVEZ SA GORILAMA, ONO ŠTO JE USLEDILO... Plakaćete kao KIŠA nakon SNIMKA, ovo će se VEČNO PAMTITI
Gorila, Foto: Printscreen/Youtube/On This Day Clips

NEMILI DOGAĐAJ

DEČAK (3) UPAO U KAVEZ SA GORILAMA, ONO ŠTO JE USLEDILO... Plakaćete kao KIŠA nakon SNIMKA, ovo će se VEČNO PAMTITI

Pre nekoliko meseci na mrežama se pojavio snimak zabeležen u sličnoj situaciji, 1996. godine

Objavljeno:

Da li pamtite tragičan događaj iz 2016, kada je obezbeđenje zoološkog vrta u Sinsinatiju ubilo gorilu Harambea, jer je četvorogodišnji dečak upao u kavez?

Pre nekoliko meseci na mrežama se pojavio snimak zabeležen u sličnoj situaciji, 1996. godine, ali sa drugačijim ishodom. Upozoravamo da bi pojedinim gledaocima mogao da bude uznemirujući.

Nemili događaj odigrao se u zoološkom vrtu "Brukfild" u Čikagu, kada je trogodišnjak prošao zaštitnu barijeru i pao u ograđeni prostor za gorile, sa visine od šest metara.

Tada se pojavila osmogodišnja ženka po imenu Binti Jua koja je prigrlila onesvešćenog mališana i pažljivo da odnela do vrata, gde su spasioci mogli da intervenišu.

Sve vreme je na leđima nosila svoju bebu, pa se veruje da su majčinski instinkti odigrali ključnu ulogu u spasavanju dečaka.

Mediji su svojevremeno izvestili da je u kavezu bilo sedam gorila, a da je samo Binti Jua pritekla u pomoć. Svedoci su naveli da je delovalo da želi da skrene pažnju drugih životinja i zaštiti dete.

Čim je izvađen napolje dečak je prevezen u bolnicu, a konstatovane su posekotine po licu i prelom šake. Posle četiri dana mališan je pušten na kućno lečenje, prenosi Times Now News.

Njegov identitet ostao je nepoznat.

Nakon incidenta, mnogi su izrazili želju da se zahvale gorili, nudeći da je usvoje, a lokalni prodavac je obećao da će joj obezbediti 10 kilograma banana.

Bonus video:

02:19

APEL OSNIVAČA UDRUŽENJA ZOO PLANET: Nadamo se da će nadležni POOŠTRITI KONTROLE i stati na put KRIJUMČARIMA egzotičnih ŽIVOTINJA

(Espreso/ Telegraf.rs/ S.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.