OPŠTA MAKLJAŽA U ŠKOLI, SVE JE POČELO SVAĐOM, A ONDA SU SE STVARI OTRGLE KONTROLI: Ne zna se ko je koga UDARAO!
Tuča, Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/Zadarski.hr

DRAMA U BERLINU

OPŠTA MAKLJAŽA U ŠKOLI, SVE JE POČELO SVAĐOM, A ONDA SU SE STVARI OTRGLE KONTROLI: Ne zna se ko je koga UDARAO!

U toku je istraga o incidentu, a očekuje se da će biti podnete prijave protiv više lica zbog nanošenja telesnih povreda

Objavljeno:

U tuči koja se u ponedeljak dogodila u jednoj školi u Berlinu povređeno je 49 osoba, među kojima su deca i direktorka škole.

Sve je počelo svađom učenika oko 10.30 časova, a ubrzo su se stvari otrgle kontroli, pa su batine dobili i policajci koji su došli na intervenciju.

Prema navodima nemačkih medija, svađu su započela petorica dečaka starosti 14 i 15 godina. U jednom trenutku je jedan dečak izvukao biber sprej i počeo da prska okolo po đacima. U jednom trenutku mu je boca ispala i ugrabio ju je drugi dečak, koji je počeo da prska biber sve u oči svojim "protivnicima". Onda su dečaci počeli da razmenjuju udarce i sve je ubrzo eskaliralo.

Naime, dvoje nastavnika su uleteli u gungulu da razdvoje đake, ali su i njih poprskali biber-sprejem. Tada je dotrčala i direktorka, koju su krvnički gurnuli, pa je žena pala i polomila ruku.

Neko je u međuvremenu pozvao policiju, ali nedugo nakon što je patrola stigla na lice mesta, pojavio se stariji brat (21) jednog od dečaka koji je učestvovao u tuči, pa je počeo da bije policajce. On je ubrzo savladan i oboren na zemlju, a tom prilikom mu je rasečena usna.

U toku je istraga o incidentu, a očekuje se da će biti podnete prijave protiv više lica zbog nanošenja telesnih povreda.

Navodi se da je broj povređenih veliki, jer se dosta dece i radnika škole žalilo na iritaciju očiju od oblaka biber spreja.

Bonus video:

01:31

Tuća u Beogradu

(Espreso/ Telegraf/ I.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.