SKANDALOZNA SCENA IZ ZAGREBAČKOG TRAMVAJA: Deda Mraz pevao SRAMNU Tompsonovu pesmu, evo šta kažu NADLEŽNI (VIDEO)
Foto: Printscreen/X/@svenda_tomislav

ŠTA MISLITE O OVOME?

SKANDALOZNA SCENA IZ ZAGREBAČKOG TRAMVAJA: Deda Mraz pevao SRAMNU Tompsonovu pesmu, evo šta kažu NADLEŽNI (VIDEO)

Neugodno nas je iznenadio sadržaj video snimka i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti, navode iz gradskog saobraćajnog preduzeća

Objavljeno: 20:12h

Društvenim mrežama širi se snimak nastao u tramvaju u Zagrebu, a na kojem se vidi kako Deda Mraz i devojka obučena u vilenjaka pevaju Tompsonovu pesmu.

Autentičnost snimka potvrđena je za Večernji list iz ZET-a. Osim toga potvrdili su kako je odmah pokrenuta interna procedura kako bi se utvrdile sve okolnosti 'neugodnog događaja'.

"Neugodno nas je iznenadio sadržaj video snimka i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. Ističemo kako se navedeni događaj zbio u tramvaju koji nije bio na redovnoj vožnji već u povratku u garažu, i u njemu nisi bili prisutni ostali putnici izuzev radnika ZET-a i animatora angažovanih preko agencije za evente", navodi se u saopštenju.

Kako ističu, ZET će u skladu sa ishodom internog postupka preduzeti odgovarajuće disciplinske mere zbog ponašanja svojih radnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima.

"Takođe će se razmotriti i nastavak poslovne saradnje s predmetnom agencijom koja je angažovala animatore, a čije je ponašanje takođe izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulisani i sporazumom o saradnji", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

01:45

HRVATSKA I PRIŠTINA PRIMENJUJU ISTE MEHANIZME PROTIV SRBA! Profesor bezbednosti: Hapse ljude zbog objava na Fejsbuku

(Espreso/ Telegraf.rs/ E.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.