POSTAO UDOVAC UOČI SVADBENE NOĆI, JEDVA PREŽIVEO, A SAD MU TAŠTA NE DA MIRA: Dobro mu je ZABIBERILA, slušajte samo!
Samanta i Arik Miler, Foto: Printscreen/Facebook/Samantha Miller

MLADA POGINULA U NESREĆI

POSTAO UDOVAC UOČI SVADBENE NOĆI, JEDVA PREŽIVEO, A SAD MU TAŠTA NE DA MIRA: Dobro mu je ZABIBERILA, slušajte samo!

Mladoženja je zbog nesreće morao da se podvrgne višestrukim hirurškim intervencijama usled preloma kostiju, a njegova supruga Samanta je na žalost preminula

Objavljeno:

Mladoženja koji je postao udovac uoči svadbene noći sada mora da se suočava sa majkom pokojne mlade i to ni manje ni više nego zbog imovine!

Naime, Arik Hatčinson je preuzeo kontrolu nad imovinom svoje supruge Samante Miler nakon što je nastradala u aprilu. Oni su doživeli saobraćajnu nesreću kada je njihov golf udaren u zadnjem delu automobila nakon što su napustili ceremoniju njihovog venčanog prijema u Južnoj Karolini.

Arik je zbog nesreće morao da se podvrgne višestrukim hirurškim intervencijama usled preloma kostiju, a njegova supruga Samanta je na žalost preminula.

Ožalošćeni mladoženja čija je nevesta nastradala od strane optuženog pijanog vozača u noći njihovog venčanja je sada upleten u gorak sukob oko imovine i to sa majkom njegove pokojne žene.

Majka pokojne Smante, Liza Miler, smatra da njihov brak nije važeći i podnela je zahtev za uklanjanje Arika sa mesta ličnog zastupnika, navodeći "probleme potencijalne prevare"- što sugeriše da bi prethodno sklopljen brak mogao da bude nevažeći.

Udovac Arik je otišao toliko daleko da je tužio sve lokalne barove koji su optuženom posluživali piće, a više puta je zahtev povukao i ponovo podneo samo da bi pkrenuo postupak za slučaj ubistva iz nehata.

Hvalila ga da je ljubazan i divan, a sada promenila ploču!

Međutim, mama pokojne mlade tvrdi da je njena ćerka želela da i ona dobije deo nasledstva, ali da je Hatčinsonov pravni tim stavlja po strani.

- Arik i ja smo se nekoliko puta složili da bi Sem želela da sve radimo zajedno, obzirom da smo nas dvoje najvažnije osobe u njenom životu- rekla je Milerova za strane medije.

Tvrdi i da nikada nije želela da opovrgne da je njihov brak važeći, kao i da svakako ne želi da ispadne kao da ne poštuje svoju pokojnu ćerku.

- Ali osećam da Arik ne poštuje moju ćerku jer se bori protiv njenih želja - rekla je tašta o zetu kojeg je ranije hvalila kao ljubaznu, "mušku polovinu" svoje ćerke.

Advokat Milerove, Džeri Mihan, takođe tvrdi da je "osnovni razlog za intervenciju njegove klijentkinje zaštita imovine Samante Miler i svih njenih naslednika."

- Nema razloga žuriti sa porcesom i obavijati ga velom tajne- naveo je advokat Milerove.

"Ona je bila grabljivica od prvog minuta"

Advokati Arika Hatčinsona su pokušaj Lize Miler nazvali "moralno spornim" i "pravno neosnovnim", dok su negirali njenu tvrdnju da je isključena.

- Arik je bio i više nego velikodušan prema Lizi Miler - nudeći joj polovinu novca - i ona mu je uzvratila pretnjom da će podneti žalbu sa sumnjom da je njegov brak sa Samantom važeći- rekao je Hatčinson-ov advokat Patrik Vuten novinama.

- Čovek se nadao da će ona imati previše poštovanja prema svojoj pokojnoj ćerci da bi uradila ovo, ali se ispostavilo drugačije- tvrdi advokat.

On je ponudio tašti polovinu svake odštete u slučaju tužbe za smrt iz nehata pod uslovom da prestane sa pravnim tužbama za važnost njihovog braka.

"Arik je ovu ponudu za poravnanje učinio ne zato što Liza Miler ima važeći pravni zahtev - ona ga nema - već zato što je velikodušna osoba i, naravno, želi da izbegne bolnu, javnu raspravu o tome da li je njegov brak sa Sem važeći- rekao je Vuten.

Hatčinson i Samanta Miler venčali su se na Foli Biču 28. aprila, a sudija za nasledstvo okruga Čarlston priznao je da je njihov brak važeći 1. maja - dok se Hatčinson još oporavljao u bolnici od povreda koje je zadobio u nesreći uzrokovanoj pijanim vozačem.

Tetka mladoženje napisala kako poznaje supruga i suprugu 36 godina, iako je mlada imala 34 kada je preminula!

Njegova tetka i ujak doneli su potpisane venčane dozvole i svedočanstva u Odeljenje venčanih dozvola Suda za nasledstvo okruga Čarlston, a službenik im je pružio dodatne obrasce koje su trebali da popune.

Advokati gospođe Lize osporavaju formular u kojem je tetka mladoženje navela da poznaje supruga i suprugu 36 godina - iako je Samanta imala samo 34 godine kada je umrla.

Napisala je i da je par živeo zajedno nakon venčanja, iako je Samanta bila mrtva a Hatčison bio u bolnici.

Advokati Hatčinson-a priznaju da te tvrdnje nisu mogle da budu tačne, ali tvrde da su irelevantne u utvrđivanju da li je brak između Samante i Arika važeći - nazivajući ih "potpunim ometanjem".

Vozač, Džejmi Li Komoroski, optužen je za nepropisnu vožnju sa smrtnim ishodom i tri optužnice za vožnju pod uticajem alkohola.

Komoroski će biti pušten iz zatvora uz kauciju u martu ako tužioci do tada ne izvedu 26-godišnjaka pred sud, prema najnovijem nalogu sudije.

Prema poravnanju postignutom u oktobru, "Progressive Northern Insurance Co." i dva lokalna bara koja su navodno poslužila Komoroski u dogovoru su se saglasili da plate nepoznatu sumu, uz troškove advokata, kako bi izbegli odgovornost ili bilo kakve tvrdnje o smrti iz nehata ili ličnim povredama.

Advokat Hatčinson-a, Danijel Dalton, pristao je na poravnanje, tvrdeći da je "razumno i ispravno i potpuno štiti prava zakonskog naslednika prema Zakonu o smrti iz nehata".

Bonus video:

00:42

OVO NIKO NE BI PRIZNAO! Svekrva nahvalila snajku pa OTKRILA u čemu je bolja od nje

(Espreso/ Blic/ New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.