DEČAK (13) NASMRT IZBO MAJKU, DOK JE PORED NJE U KREVECU SPAVALA TEK ROĐENA BEBA! Osvanule JEZIVE fotografije!
Foto: Miami-Dade State Attorney's Office

HOROR NAD HORORIMA

DEČAK (13) NASMRT IZBO MAJKU, DOK JE PORED NJE U KREVECU SPAVALA TEK ROĐENA BEBA! Osvanule JEZIVE fotografije!

Na jednoj od fotografija, snimljenoj u 22.23 sati te noći, majka se pojavljuje u njenom krevetu sa svojom novorođenom devojčicom u naručju

Objavljeno:

Objavljene su jezive fotografije snimljene kamerom u spavaćoj sobi majke pre nego što ju je ubio njen 13-godišnji sin, kako veruje tužilaštvo u Majamiju.

Šokantni materijal koji su objavili američki mediji obuhvata slike snimljene bebi monitorom u sobi Irine Garsije uveče 12. oktobra. Ova žena (39) je 14 dana ranije rodila devojčicu koja se takođe pojavljuje na snimku, kako je njen krevetić kobne noći bio pored majčinog kreveta.

Na jednoj od fotografija, snimljenoj u 22.23 sati te noći, Garsija se pojavljuje u njenom krevetu sa svojom novorođenom devojčicom u naručju.

Ubistvo
foto: Miami-Dade State Attorney's Office

Samo 40 minuta kasnije, u 23 sata, kamera bebi monitora snimila je sobu sa ugašenim svetlima. Beba je sada u krevecu a nad ženom koja spava u krevetu preteći stoji tinejdžer Derek Rosa, koji će pola sata kasnije nazvati hitnu da prizna svoj gnusni čin.

Tužioci koji su objavili materijal još nisu precizirali njegov sadržaj. Međutim, slike koje je objavio The New York Post uključuju i šokantan selfi za koji se veruje da je 13-godišnjak poslao prijatelju nakon brutalnog zločina.

Tinejdžer ležerno pozira sa isplaženim jezikom, praveći gest, a na njegovoj ruci se vidi crvena supstanca, verovatno krv njegove majke.

Ubistvo
foto: Miami-Dade State Attorney's Office

Dokazi takođe uključuju fotografije jednog noža sa ružičastom drškom za koju se čini da je prekriven krvlju i verovatno je oružje zločina.

Tokom poziva hitnoj službi u noći ubistva, Rosa je priznao ubistvo svoje majke i činjenicu da je potom prijatelju poslao fotografiju. Ovaj 13-godišnjak, koji je navodno bio odličan u školi, navodno je rekao operateru da je prvobitno nameravao da se ubije pištoljem koji je imao u kući, ali je na kraju odlučio da to ne želi da uradi.

Ubistvo
foto: Miami-Dade State Attorney's Office

U noći zločina, Garsijin suprug i očuh osumnjičenog, koji je vozač kamiona, bio je odsutan na poslu. Beba koja je ležala u krevecu dok je majka ubijena tik pored nje, zdrava je i zdrava.

Tinejdžer se prošlog meseca izjasnio da nije kriv za ubistvo svoje majke i trebalo bi da mu se sudi kao odrasloj osobi.

Bonus video:

09:18

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SEVERNE MAKEDONIJE PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA Talevska UŽIVO IZ SKOPLJA: Da li su ZATAŠKALI ubistvo?

(Espreso/ New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.