UNELA JE DETE U PRODAVNICU, A SVI SU GLEDALI SAMO U 1 DETALJ: Niko nije VEROVAO ŠTA VIDI, pazite šta JE URADILA
Majka drži sina, Foto: Printscreen/TikTok/rachazzo

šok

UNELA JE DETE U PRODAVNICU, A SVI SU GLEDALI SAMO U 1 DETALJ: Niko nije VEROVAO ŠTA VIDI, pazite šta JE URADILA

Jedna majka pokazala je u snimku, koji kruži društvenim mrežama, da se snašla i pronašla i drugačije načine da olakša sebi

Objavljeno:

Majčinstvo nije nimalo lak posao. Iako su žene biološki predodređene da podižu decu i brinu o njoj, nekada je ta uloga i te kako zahtevna, naročito za mlade mame. Nahraniti, obući, okupati dete nije lako, posebno ako nemate iskustva u tome, a uz to treba dodati da majke moraju svoju decu stalno imati na oku kada su sa njima.

Ako imate malo dete vrlo dobro znate kako izgleda nositi ga u naručju, naročito ako mu se ne hoda, a za to je potrebna snaga i fizička spemnost. Jedna majka pokazala je u snimku, koji kruži društvenim mrežama, da se snašla i pronašla i drugačije načine da olakša sebi.

Rejčel Azolini je mlada mama koja je pokazala i drugim mamama da postoji predmet koji, kako kaže, "menja igru" i olakšava majčinstvo. Na prvi pogled čini se da ona nosi svog sina na boku da bi se kasnije videlo kako je u pitanju torbica koja se veže oko struka i čiji glavni deo služi kao stolica ili sedište za dete. Na taj način ovo dosta olakšava majci nošenje deteta bez bojazni da ono može skliznuti ili pasti.

U snimku se čuje kako neki muškarac u lokalu pita tu ženu da li je to stolica za decu i da prvi put vidi tako nešto.

- Da, ovo je neka vrsta stolice. To je pojas i imas malo sedište. Zar nije kul? Ne, kažem vam ovo menja igru. Kupila sam ga onlajn.Tako je jednostavno- objašnjava žena u snimku.

Mnogi su se složili sa ženom rekavši kako i oni znaju za ovo otkriće kojem su se majke posebno obradovale, međutim, mamu su mnogi napali zbog toga što drži izuzetno velikog dečaka i što je kako su primetili izrežirala komunikaciju.

- Ovo je sačuvalo moje ruke.

- Ovo je tako slatka interakcija.

- On može da hoda.

Hitno! Nenad Okanović šokirao fanove svojom novom djevojkom..

Tužna vijest! Užasna bolest je bukvalno ubila Aljoša Vučković

Biznismen Miodrag Kostić svoјom izјavom shokirao celu Srbiјu!

- Da li si ti stavila telefon svuda gde ideš?

- Ovo je odlično! Naročito nas mame čije su bebe velike za nošenje- bili su neki od komentara.

I dok su neke mame ovo odobravale, rekavši kako u potpunosti razumeju ovu ženu i da su na ovaj način sačuvale svoje zdravlje kao i svoje ruke i ramena, drugi su napali majku. Većina joj je zamerila zbog toga što je nosila sina koji je po mnogima dovoljno veliki da sam hoda. Jedan od korisnika se sarkastično osvrnuo na ovu scenu rekavši majci kako dečak "sigurno ima 78 meseci", a ona mu je odgovorila da ima 106 meseci.

Osim toga mnogi su je prozivali zbog snimanja rekavši kako je nameštena komunikacija verovatno u marketingške svrhe, naglasivši kako je ona želela da zabeleži svaki svoj korak te da je i kamera prati u stopu.

Bonus video:

03:48

KAKO ĆU JA TO DA DRŽIM U RUKAMA? Aleksandra Mladenović otkrila o čemu je maštala kao dete i kad planira DA POSTANE MAJKA

(Espreso / srecna.republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.