PRVA DAMA KOREJE ZASENILA KEJT, IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Ako vas ne FRAPIRAJU njene GODINE, skandali hoće sigurno...
Prva dama Južne Koreje, Kim Klon Hi, Foto: HANNAH MCKAY / AFP / Profimedia

NESTVARNA LEPOTICA

PRVA DAMA KOREJE ZASENILA KEJT, IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Ako vas ne FRAPIRAJU njene GODINE, skandali hoće sigurno...

Južnokorejska prva dama pokazala je besprekoran modni stil, koji je ranije bio predmet kontroverzi kao uostalom što su bili i mnogi drugi delovi njenog života

Objavljeno:

Predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol i njegova supruga Kim KIon-hi boravili su nedavno u službenoj poseti Velikoj Britaniji. Prisustvovali su juče svečanoj paradi u Londonu, a zatim je u njihovu čast upiličen glamurozan prijem u Bakingemskoj palati. Domaćini su im britanski kralj Čarls III i kraljica Kamila, a važnu ulogu imaju i princeza i princ od Velsa. Južnokorejska prva dama pokazala je besprekoran modni stil, koji je ranije bio predmet kontroverzi kao uostalom što su bili i mnogi drugi delovi njenog života. Nestvarno mladolika Kim bila je akterka brojnih afera.

Prva dama Južne Koreje Kim KIon-hi nosila je u Bakingemskoj palati raskošnu toaletu A kroja, u klasičnoj crnoj boji sa interesantnim sivim detaljima i minijaturnu torbu kao još jedan dokaz toga koliko ona dovi računa o svom modnom imidžu. Kraljica Kamila parirala joj je u raskošnoj crvenoj haljini i njeni stilisti uspeli su da značajno poboljšaju njen modni manir otkako je preuzela funkciju britanske kraljice.

Suprugu predsednika Južne Koreje videli smo i u elegantnom sivom kaputu, u društvu Kamile i Kejt Midlton. Sjajno je osmislila stajling i za tu priliku, a njeno nestvarno mladoliko lice je i ovaj put zasenilo čak i vrhunsku modu.

Kim KIon-hi starija je 10 godina od Kejt Mildton, ima 51 godinu iako izgleda nekoliko decenija mlađe. Kao da uopšte ne stari. Pitanje je šta se sve krije iza toga.

Svi se začude kada čuju godinu njenog rođenja, a šta se još zna o kontroverznoj prvoj dami Južne Koreje?

Kim KIon-hi, Kejt Midlton
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Optuživali je da lažira biografiju i kopira Odri Hepbern

Ona je izvršna direktorka i predsednica kompanije koja se bavi umetničkim izložbama "Covana Contents". Pohađala je Myungil Girls' srednju školu pa diplomirala umetnost na univerzitetu Kyongg.

Bila je akterka brojnih skandala, 2019. nalazila se pod istragom zbog navodnog uzimanja mita za održavanje izložbi. Pre dve godine pisalo se da je u svojoj biografiji neosnovano naglasila ("ukrasila") svoju vezu sa "New York University Stern School of Business". Kasnije se izvinila i rekla da će biti više posvećena svojoj funkciji, a 2021. bila je pod istragom za korupciju zbog navodnih malverzacija na berzi, pisao je hani.co.kr.

Kim je posvećena humanitarnom radu, ali su je optuživali da u tome kopira Odri Hepbern i to zbog načina na koji predstavlja dobrotvorno zalaganje. Pisalo se i da kopira stil odevanja Džeki Kenedi, a veoma oštro se komentarisalo njeno odustvo sa službenih događaja zbog privatnih obaveza dok je slika nje i Džoa Bajdena na kojoj se vidi kako ga ona drži "pod ruku", ocenjena kao neprimrene diplomatski čin.

Kim i njen suprug Jun Suk Jul u braku su od 2012. godine.

Kim KIon-hi
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Stručnjaci o lepoti prve dame Južne Koreje

Madolikost ove prve dame prokoemnatrisala je i Ajnas Musa, osnivačica dermatološke klinike Perla: "Metode poput filera za lice i botoksaa uobičajeni su za postizanje pomlađenog izgleda bez potrebe za operacijom.

Ovi tretmani mogu da pomognu u izglađivanju sitnih bora i vraćanju volumena, dajući prirodan mladolik izgled".

Iza izgleda prve dame Južne Koreje krije se i princip "manje šminke je bolje" kao i strogi režim nege kože: "Blistava koža mogla bi da bude rezultat predane rutine nege kože, koja potencijalno uključuje medicinske tretmane lica i napredne proizvode za negu. Osim profesionalnih tretmana, uticaj imaju i način života odnosno uravnotežena ishrana, redovno treniranje i pravilna hidratacija".

Svoj sud dala je i Lora Kej, stručnjak za lepotu i osnivačica Laura Kay London, koja je napomenula da Kim KIon-hi izgleda prirodno čemu doprinosi malo šminke i jednostavna frizura odnosno trend "Undone beauty".

Kim KIon-hi
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Napomenula je da su velike šanse da je Kim i pored svega, odlazila na tretmane botoksom i filerima.

"Kao što mnogi stručnjaci znaju, izgledati prirodno ili "nedovoljno doetrano" dolazi nakon opsežnih priprema i rada iza scene da bi se postigao takav savršen izgled, neki od omiljenih trikova slavnih jesu trajna šminka i tretmani laserom".

Lora Kej smatra da supruga južnokorejskog predsednika koristi najskuplje proizvode za negu kože, najmodernije pilinge kože i da su laserski tretmani njena rutina, piše Daily mail.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.