DŽO BAJDEN SAOPŠTIO: Oslobođena američka devojčica (4) iz Gaze
Bajden, Foto: Printscreen/Youtube/The Independent

saopštio

DŽO BAJDEN SAOPŠTIO: Oslobođena američka devojčica (4) iz Gaze

Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džejk Saliven rekao je ranije danas da SAD "imaju razlog" da veruju da će američki talac biti danas oslobđen iz zarobljeništva

Objavljeno: 19:08h

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je četvorogodišnja devojčica, američki talac, oslobođena iz Gaze i da se nada da će pauza u borbama između Izraela i militantne grupe Hamas da dovede do nastavka razmene zatvorenika, javlja Rojters.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džejk Saliven rekao je ranije danas da SAD "imaju razlog" da veruju da će američki talac biti danas oslobđen iz zarobljeništva.

"Međutim, dok ne vidimo taoca na bezbednom, kako izlazi iz Gaze i nalazi se sa porodicom, ne možemo da budemo sigurni", rekao je Saliven ranije za En-Bi-Si.

Upitan da kaže da li je reč o četvorogodišnjoj Ebigejl Idan, on je odgovorio da se SAD nadaju da će ona biti oslobođena.

"Nadamo se da će je pustiti. Odavno je bilo vreme da ova devojčica, koja je tek proslavila četvrti rođendan, bude puštena. Nažalost, ostala je bez roditelja u ovom užasnom, brutalnom terorističkom napadu (Hamasa) 7. oktobra", istakao je Saliven, preneo je "Tajms of Izrael".

01:08:38

RAME-UZ-RAME-S01EP11

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.