MALA SARA (13) NAĐENA 7 DANA NAKON NESTANKA, ONO ŠTO JE PREŽIVELA JE PRAVI HOROR: Namamio ju je u kuću, a onda...
Foto: Profimedia

UŽAS

MALA SARA (13) NAĐENA 7 DANA NAKON NESTANKA, ONO ŠTO JE PREŽIVELA JE PRAVI HOROR: Namamio ju je u kuću, a onda...

Policajac koji ju je pronašao 13. novembra rekao je da mu je trčala u zagrljaj. Prema njegovim rečima, devojčicu je zatekao u kuću osumnjičenog, kako sedi na dušeku na podu

Objavljeno:

Sara M. (13), koja je nestala iz svog doma 7. novembra, pronađena je juče u kući jednog starijeg muškarca u centru Sigeta u Rumuniji. Prvi pregledi pokazuju da je devojčica silovana, a veruje se i da je sve vreme bila drogirana.

Devojčicu je u kući osumnjičenog (34) pronašao komandir policijske stanice, a nakon što je dobio dojavu da je Sara viđena.

Izvori iz istrage kažu za Observator da se devojčica bila posvađala sa roditeljima početkom meseca i da je htela da ode od kuće. Kako se dopisivala sa osumnjičenim, on je iskoristio trenutak i, kako se veruje, namamio je da dođe u njegovu kuću.

Veruje se da je devojčicu potom neprestano drogirao i da je tinejdžerku hteo da proda u belo roblje.

Istog dana kada je Sara nestala, njeni roditelji su otišli u policiju i odmah se otpočelo sa opsežnom potragom. Dignuti su helikopteri, dronovi, čamci su pretraživali reke, ali devojčicu niko nije mogao da pronađe. Njeni roditelji su tada ponudili 10.000 evra nagradu onom ko da informacije koje bi ih odvele do njihove ćerke.

Nažalost, dani su prolazili, ali o Sari nisu znali ništa. Za to vreme je devojčica, kako se sumnja, prisiljavana na seks u domu osumnjičenog.

Policajac koji ju je pronašao 13. novembra rekao je da mu je trčala u zagrljaj. Prema njegovim rečima, devojčicu je zatekao u kuću osumnjičenog, kako sedi na dušeku na podu.

"Kada sam je pronašao ustala je i uletela mi u zagrljaj. Videlo se da je dete preplašeno, traumatizovano. Kada sam je ugledao, iskreno, srce mi je stalo. Nisam verovao da je tu... Bio sam presrećan što sam je pronašao", rekao je Florin Ciobanu, komandir stanice u Sigetu.

Silovanje
foto: Profimedia

Slala osumnjičenom eksplicitne fotografije?

Policija istražuje da li je devojčica svojevoljno otišla u dom osumnjičenog ili ju je on na to naterao. Naime, postoje indicije da je Sara već duže vreme bila u kontaktu sa osumnjičenim i da mu je na njegov nagovor poslala nekoliko svojih eksplicitnih fotografija. Navodno je on iste koristio da je ucenjuje, što još nije zvanično potvrđeno. Druga verzija je da je iskoristio njenu svađu sa roditeljima da je namami u kuću bez ucene i upotrebe sile.

Šta se tačno dogodilo i kako je devojčica završila u kući osumnjičenog ustanoviće istraga.

Devojčica je prebačena u bolnicu, gde joj se pruža lekarska i psihijatrijska pomoć.

Porodica male Sare zahvalila se svima koji su pomogli da se njihova ćerka pronađe.

"Hvala svima uz čiju pomoć smo uspeli ovo. Nadamo se da će ona uskoro biti dobro. Čuvajte vašu decu, molim vas", rekla je majka male Sare.

Osumnjičeni je priveden i njemu je određeno zadržavanje u trajanju od 24 sata, a danas je prebačen u tužilaštvo, gde će biti saslušan.

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.