UČITELJICA ZAVELA UČENIKA NA EKSKURZIJI, UHVATILI IH NA DELU: Veza trajala MESECIMA, on otkrio sve DETALJE...
Keli En Šut, Foto: Policija

horor

UČITELJICA ZAVELA UČENIKA NA EKSKURZIJI, UHVATILI IH NA DELU: Veza trajala MESECIMA, on otkrio sve DETALJE...

Savetnica u srednjoj školi u Pensilvaniji mesecima je imala vezu sa 14-godišnjim učenikom te škole

Objavljeno: 10:56h

Novi skandal u američkim školama! Savetnica u srednjoj školi u Pensilvaniji mesecima je imala vezu sa 14-godišnjim učenikom te škole, piše NY Post.

Sve je počelo u jesen 2022. godine kada je Keli En Šut (35) sela pored žrtve u autobusu dok su se vraćali sa školskog izleta. Nakon toga, počela je da ga zove u kancelariju skoro svaki dan, često tokom nastave.

Počeli su da se dopisuju preko digitalne platforme škole, a ubrzo su prešli na Snapchat. Kako je saopštila policija, dečak je ispričao da su više puta imali odnose u njegovoj kući dok nije bilo nikoga kod kuće, u njenom automobilu i u njenoj kući. Upravo tako je otkriven skandal, dok su se ljubili u njenoj kući.

Keli En Šut
Keli En Šutfoto: Policija

To je primetio član njenog domaćinstva koji je uleteo u prostoriju i oterao tinejdžera. Ovaj je pobegao na ulicu i sakrio se iza parkiranog automobila, gde je sačekao da roditelji dođu po njega. Tada im je sve priznao, a oni su otišli na policiju. Drugi dan policajci su pokucali na vrata Keli En Šut i odveli je u pritvor.

Škola ju je suspendovala

Na mobilnom telefonu pronađene su fotografije i dokazi da su bili u vezi, tvrde tužioci. Sudija je odredio kauciju od 25.000 dolara, a Keli će biti optužena za više tačaka za seksualni napad na osobu mlađu od 16 godina i preti joj višegodišnja zatvorska kazna. Čim je otkriveno da je u pritvoru, škola ju je suspendovala do okončanja postupka.

Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

"Nećemo komentarisati slučaj pre pravosnažne presude, ali ističemo da je stav škole da su neprimereni kontakti službenika škole i učenika nešto što se ne može tolerisati", poručili su iz škole.

Bonus video:

01:32

Najbolji edukator Srbije ide na takmičenje za najboljeg nastavnika na svetu

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.