OVO JE NAJLEPŠA KUĆA U ALBANIJI: Zbog njenog VELIČANSTVENOG izgleda CEO SVET POLUDEO, a cena je PRESMEŠNA (VIDEO)
Hotel u Albaniji, Foto: PrintScreen/ Instagram/ architecture.alb

prelepo

OVO JE NAJLEPŠA KUĆA U ALBANIJI: Zbog njenog VELIČANSTVENOG izgleda CEO SVET POLUDEO, a cena je PRESMEŠNA (VIDEO)

Za jeftin i luksuzan odmor nekada je bolje izabrati državu koja nije u centru pažnje turizma poput Albanije

Objavljeno:

Kada ste zadnji put rezervirali noćenje u luksuznom hotelu, a da se niste trgnuli zbog cene? Verovatno nikad. Ali ako ste voljni skrenuti s utabane staze za svoj sledeći odmor odaberite Mrizi i Zanave Agroturizëm, raskošni hotel koji se nalazi u Albaniji.

Iako je daleko od popularnih turističkih destinacija, Albanija sve bolje kotira među putnicima koji se ne boje isprobati nešto novo i neočekivano. Uostalom, albanske plaže su prilično spektakularne. Tu su i ostaci drevnog grada Butrinta, a pariraju arheološkim čudima koja ćete videti u Grčkoj i Italiji.

Mrizi i Zanave Agroturizëm deo je pokreta agroturizma koji se odvija u mestu Fište, u severozapadnom delu zemlje. Mrizi i Zanave je oličenje albanske spore hrane. Delom je odmaralište, delom restoran, delom farma, delom vinarija, a delom proizvodni pogon. Drugim rečima, postoji razlog zašto je Mrizi i Zanave ultimativno iskustvo agroturizma u Albaniji. U ovom zadivljujućem odmaralištu, koje se nalazi u bujnoj planinskoj dolini među prostranim poljima voća i povrća, skromnim farmama i modernim proizvodnim pogonima, njihov moto je "Misli globalno, jedi lokalno".

Ali najuzbudljiviji dio je lepota imanja: kuća tradicionalnog izgleda s izvrsnim modernim arhitektonskim elementima smeštena usred veličanstvenog krajolika. Postoje golema staklena okna ugrađena u kamene zidove; spavaće sobe sa stropovima od drvenih greda, drvenim krevetima i elegantnim, modernim tuševima. I nećete morati razbiti banku da biste odsjeli u ovom luksuznom hotelu. Cena soba se kreće od 74 dolara na više.

Bonus video:

00:27

DVORAC U SREMU KOJI JE POSEĆIVAO BETOVEN! Misteriozan čovek u crnom odelu stoji ispred! Zagonetka proklestva, neverstva i kazne

(Espreso/ Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.