OTIŠLA NA POPULARNO LETOVALIŠTE U ALBANIJI, PA SVE RAZOTKRILA: Ove stvari da vas NE ČUDE, evo i kakve su CENE
Plaža, Foto: Profimedia

KSAMIL

OTIŠLA NA POPULARNO LETOVALIŠTE U ALBANIJI, PA SVE RAZOTKRILA: Ove stvari da vas NE ČUDE, evo i kakve su CENE

Ona je podelila svoje iskustvo dotakavši se svih glavnih tema među turistama ovih dana – od stanja na putevima do cena ležaljki

Objavljeno:

Facebook grupa Letovanje u Albaniji sjajan je izvor informacija za sve koji planiraju prvi put da letuju u toj zemlji, a ukoliko je njihov izbor pao na Ksamil i planiraju da idu u ovom periodu – detaljan post jedne članice mogao bi da im bude dragocen.

Ona je podelila svoje iskustvo dotakavši se svih glavnih tema među turistama ovih dana – od stanja na putevima do cena ležaljki.

Kaže da su putevi ok, ali je saobraćaj „katastrofa“.

„Gužve na području Tirane, Drača i Luzhija su u toku dana užas. Najviše pamtim kilometarsku (7km) gužvu u Dervenu. Nemojte da vas začude krave, bicikli kao i pešaci nasred autoputa. Naglasila bih da Albanci voze kao manijaci i treba biti oprezan. Tad sam shvatila da muža mogu ostaviti u Albaniji, ne vozi ništa bolje od njih“, našalila se.

U nastavku je nahvalila plaže, ali i upozorila na cene ležaljki i problem koji je imala u restoranu.

„Plaže su savršene, mislim da gde god da odete nećete pogrešiti. Cene nisu svuda iste. Preporučila bih plažu ispod restorana Panorama, manja je ali je po meni najlepša, a najmanje spomenuta. Cena ležaljki je 20e. Dok je pored na plažama jedan dan bila 20e, a drugi 25e što nema smisla. Takođe je bilo i od 50e-100e. Dosta njih je rezervisano i teško naći pa preporučujem malo ranije doći na plažu. Kad sam već spomenula restoran Panorama, muž i ja smo s razlogom ostavili negativnu recenziju, najpre trovanje hranom i neljubaznost osoblja, usluga katastrofa, što je opet manje bitno jer se pored može naći drugi restoran, ali i dalje stoji da im je plaža savršena. Mi smo naglasili da smo se tu hranili 3 dana pa smo sva 3 dana bez problema dobili ležaljke na plaži iako je navodno bilo rezervisano.“

Plaža
foto: Beta/Dragan Gojić

Napomenula je „da ribe u moru grickaju“, te da je „najmanje ljudi bilo u moru“.

„Što se tiče gužvi na plaži i u Ksamilu, pa mogu reći da nije bilo baš kako sam očekivala. Previše se ovde pričalo o toj gužvi, ali po meni uopšte nije bilo gužve“, istakla je članica.

Njen post ispratilo je dosta komentara i pitanja, pa smo saznali još i da u Ksamilu moraju da se uzmu ležaljke na plažama („Videla sam da su ženu opominjali na plaži jer je stavila peškir“), da su najjeftinije 20 evra set, a da je apartman plaćala 65 evra po noćenju („Smeštaj je bio ok, ništa posebno, ali je bio u blizini plaža što je prednost“).

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.