DEVOJČICA SE OTRGLA OD PIJANE MAJKE I POŠLA KA ULICI, A ONDA JE USLEDIO HOROR: Snimak gledajte na svoju odgovornost
Kamion pregazio dete, Foto: Printscreen/Twitter/@Pluton45873221

strašno!

DEVOJČICA SE OTRGLA OD PIJANE MAJKE I POŠLA KA ULICI, A ONDA JE USLEDIO HOROR: Snimak gledajte na svoju odgovornost

Majci preti do pet godina zatvora zbog nesavesnog ponašanja

Objavljeno:

U tragičnom incidentu koji se odigrao u Zakarpatju, Ukrajina, jednoipogodišnja devojčica izgubila je život nakon što je kamion nenamerno pregazio dok je bežala od svoje pijane majke. Snimak nesreće, koji je objavila ukrajinska policija, prikazuje dramatičan trenutak koji je ostavio zajednicu zapanjenom.

Na snimku se vidi 32-godišnja majka kako nosi dete na rukama, spušta ga pored sebe i čučne. Devojčica stoji mirno, ali neočekivano, nekoliko sekundi kasnije, dete se izmaklo majčinim rukama i krenulo prema ulici. Iako je majka primetila opasnost i pokušala reagovati, izgubila je ravnotežu i pala.

Tragedija se dogodila kada je dete istrčalo na kolovoz, gde ga je odmah udario kamion. Hitno je prevezena u bolnicu, ali nažalost, preminula je na intenzivnoj nezi.

Ispostavilo se da je vozač kamiona bio trezan, ali je unatoč tome poslat u istražni zatvor dok se ispituju okolnosti nesreće. S druge strane, majka preminule devojčice imala je alarmantnih 1,7 promila alkohola u krvi. Sada joj preti kazna do pet godina zatvora zbog nesavesnog ponašanja koje je dovelo do tragičnog gubitka života njenog deteta.

Bonus video:

00:15

Kamion uništen u sudaru između Užica i Zlatibora

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.