VOZAČ OTVORIO VRATA KAMIONA, A ONA GA GLEDALA SA SEDIŠTA: "Nikada neću zaboraviti, izgledala je kao ĐAVO" (VIDEO)
Foto: Profimedia

JEZIVO

VOZAČ OTVORIO VRATA KAMIONA, A ONA GA GLEDALA SA SEDIŠTA: "Nikada neću zaboraviti, izgledala je kao ĐAVO" (VIDEO)

Klejton Koner je mislio da se sve vreme do kuće vozi sam, kada je pri dolasku na destinaciju otvorio zadnja vrata svog kamiona i video da se na sedištu nalazi još jedan putnik

Objavljeno: 15:18h

Kola su najpoželjnije prevozno sredstvo pogotovo kada se radi o većim distancama jer na ciljano mesto dolazimo izbegavajući gužve poput one u gradskom prevozu i često nam neko pravi društvo. To je uglavnom neki član porodice, partner ili prijatelji, pa tako i put prekratimo sa njima vrlo lako i zabavno.

Nekada se, međutim, dešava da imamo i nezvanog gosta. Ne pričamo ovde o stoperima i ljudima koje smo povezli sa nama negde, već o gostu koji vas može ne samo iznenaditi, već i prestrašiti. Takvo iskustvo doživeo je jedan muškarac vozeći kamion.

Klejton Koner je mislio da se sve vreme do kuće vozi sam, kada je pri dolasku na destinaciju otvorio zadnja vrata svog kamiona i video da se na sedištu nalazi još jedan putnik. Ni manje ni više nego sova. Čovek je prestravljeno pokazao svojim pratiocima na TikToku pticu koja ga je netremice gledala.

- Vozio sam i ovo je bukvalno doletelo u moj kamion. I sada me gleda i sedi iza mene, nenormalno velika sova. Spustio sam prozor na pola, a onda je ona doletela u moj kamion- kaže Tiktoker u objavi.

Ogromna sova je bila okrenuta ka njemu licem dok su joj krila bila raširena po sedištu. Delovala je jezivo, poput ptica iz horor filmova, a čovek je bio uplašen i prestravljen prizorom koji je zatekao. Snimak je izazvao veliku paznju na društvenim mrežama i lajkovalo ga je skoro milion ljudi, a mnogi su upozorili Tiktokera da je to loš znak.

- Sove su znak da je smrt blizu. Pozovi sve koje znaš i proveri jesu ok.

- Na duhovnom nivou ovo je sjajno.

- U Južnoj Africi to je nečija majka.

- Moja baka je mrzela sove. Uvek je govorila kako su one đavoli i veštice.

- Volim sove. Verovatno je ova povređena.

- Znači u komentarima deset različitih značenja - pisali su korisnici mreže.

Mnogi Tiktokeri su rekli kako se plaše sova i sličnih ptica i da bi verovatno na njegovom mestu bili prestravljeni ili bi pobegli. Drugi su tumačili dolazak sa nekim ružnim događajima koji im predstoje. Među komentarima je bilo i onih koji su to videli više na duhovnom nivou rekavši kako je sova sa razlogom odabrala baš njega i da bi trebalo da bude srećan jer mu verovatno donosi neku poruku.

Ipak, ljubitelji životinja su rekli kako je sova najverovatnije povređena i da je sletila u auto ne mogavši više da leti. Bilo je i onih koji su ceo prizor posmatrali objektivno rekavši kako ptica deluje zastrašujuće i da podseća na čoveka.

- Konačno je odletela, izgleda kao đavo. Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti - poručio je Tiktoker u jednom od svojih snimaka.

Klejton je pokazao pticu kako stoji na ogradi napolju i kako i dalje izgleda zastrašujuće.

Bonus video: SVETLANA STANIŠIĆ O HEMIJSKIM PROMENAMA U MESU NAKON SMRTI ŽIVOTINJE

05:52

SVETLANA STANIŠIĆ O HEMIJSKIM PROMENAMA U MESU NAKON SMRTI ŽIVOTINJE

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.