USVOJILA BEBU, ZLOSTAVLJALA JE, PA JE UBILA! 11 godina bežala OD ZAKONA, pa je osudili na...
Kejti Tidmarš, Foto: Nottinghamshire Police

osudili je na ovu kaznu

USVOJILA BEBU, ZLOSTAVLJALA JE, PA JE UBILA! 11 godina bežala OD ZAKONA, pa je osudili na...

Zaključio je da će Kejti biti osuđena zbog ubistva, ali i zbog pokušaja da prikrije zlostavljanje koje je očigledno Rubi proživljavala tokom dužeg vremenskog perioda

Objavljeno:

Kejti Tidmarš (39) iz Glensiflda, u Velikoj Britaniji, proglašena je krivom za ubistvo usvojene ćerke i osuđena na doživotnu kaznu zatvora.

Porota je u četvrtak proglasila majku krivom za ubistvo jednogodišnje Rubi Tompson koje se odigralo u avgustu 2012. godine, navodi Daily mail.

Žena je zbog ubistva svoje usvojene ćerke osuđena na doživotnu robiju, a u zatvoru će morati da provede najmanje 17 godina pre nego što zatraži pomilovanje.

Prema policijskim izveštajima, devojčica je bila isprebijana toliko jako da su povrede ekvivalentne padu sa drugog sprata zgrade ili zadobijenim u saobraćajnoj nesreći pri brzini od 60 metara na sat. Njoj je lobana bila slomljena nekim teškim predmetom i po celom telu je imala fizičke povrede.

Kejti Tidmarš
Kejti Tidmarš foto: Nottinghamshire Police

Jednogodišnjakinja je u bolnici pregledana i ustanovljeno je da ima dva preloma desnog ramena koji su od ranije, kao i slomljenu ruku koja je skorašnja povreda.

Hitna pomoć je bebu pronašla u onesvećenom stanju, a umrla je u bolnici dva dana kasnije.

Žena je uspešno bežala čitavih 11 godina od zakona, a sada kada je uhapšena, osuđena je na doživotni zatvor. U svoju odbranu, Kejti je u svoju odbranu navela da je beba pala i udarila glavu o tepih.

Sudija je prilikom izricanja porote rekao da je Kejti imala mentalnih problema i da je zato bila u nemogućnosti da odgaja dete. Takođe, naveo je da dete nije vodila kod lekara kako bi prikrila tragove zlostavljanja.

- Maltretirala si je i tog dana, pa si posle lagala da prikriješ groznu istinu - rekao je sudija.

- Uporno ste tvrdili da se Rubi ništa nije dogodilo tog jutra, već da je iz sedećeg položaja pala na glavu unazad i zakolutala očima, pa kolabirala. Ovo nećemo uzeti u obzir. Svi stručnjaci se slažu sa tim - istakao je.

Zaključio je da će Kejti biti osuđena zbog ubistva, ali i zbog pokušaja da prikrije zlostavljanje koje je očigledno Rubi proživljavala tokom dužeg vremenskog perioda.

Bonus video:

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.