POZVAO VODOINSTALATERA, PA POLUDEO KADA JE SAZNAO KOLIKO ĆE GA KOŠTATI: Usledila DRAMA koju ne možete da ZAMISLITE
Vodoinstalater, Foto: Profimedia

PAO MU MRAK NA OČI

POZVAO VODOINSTALATERA, PA POLUDEO KADA JE SAZNAO KOLIKO ĆE GA KOŠTATI: Usledila DRAMA koju ne možete da ZAMISLITE

Majstor nije ni slutio da će uslediti pravi pakao

Objavljeno:

Početkom novembra, neimenovani vodoinstalater iz Malage (Španija) primio je poziv čoveka koji je tražio pomoć zbog zapušenih cevi.

Ubrzo je stigao u njegovu kuću, konstatovao problem i rekao koliko će koštati opravka. Nije ni slutio da će uslediti pravi pakao.

Čim je čuo procenu troškova čovek je pobesneo i potegao pištolj. Navodno je zapretio majstoru da će ga ubiti, a buku su čule komšije koje su pozvale policiju.

Kada su čuvari reda stigli na lice mesta, čovek je odbio da pusti “taoca” i zapretio da će detonirati butan bocu, ako neko pokuša da uđe kroz vrata, prenosi Oddity Central.

U jednom trenutku, pojavio se na prozoru s vodoinstalaterom, a policija je tada shvatila da u ruci drži repliku pištolja.

Nadležni su evakuisali zgradu i započeli pregovere. Nakon izvesnog vremena uspeli su da ubede čoveka da otvori vrata, kako bi potvrdili da je “talac” nepovređen.

Čim je otključao bravu u stan su upali naoružani specijalci, i uhapsili ga.

Vodoinstalater je kasnije potvrdio da je čovek postao agresivan kada je čuo koliko će koštati popravka cevi. Ostaje nejasno, međutim, koliko je novca u pitanju.

Bonus video:

01:38

ZAŠTITITE VODOMERE U DOMAĆINSTVU TOKOM LEDENIH DANA: Vodoinstalater pokazao najbolji način da to uradite sami (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.