KONTROLORKA OŠAMARILA UČENIKA U TRAMVAJU, ON SVE SNIMIO: Hrvati van sebe od BESA, gde ide ovaj SVET? (VIDEO)
Kontrolorka, Foto: Printscreen/Tik Tok/ipernar

INCIDENT

KONTROLORKA OŠAMARILA UČENIKA U TRAMVAJU, ON SVE SNIMIO: Hrvati van sebe od BESA, gde ide ovaj SVET? (VIDEO)

U sredu je kontrolorka ošamarila mladića u tramvaju u Hrvatskoj

Objavljeno:

Kako se vidi na snimku koji se širi društvenim mrežama, student snima konduktera u tramvaju i kaže: „Žena mi je rekla da sam kreten“, nakon čega mu je kondukterka opalila šamar pitanjem: „Jel smeš da me snimaš?", piše Index.

Učenik je odgorvorio sa „mogu“.

ZET je potvrdio autentičnost snimka i dodao da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak.

@ipernar

Budući da su medijima puna usta prava djece, odlučio sam objaviti ovu snimku kako bi ukazao na to kako se neki kontrolori odnose prema djeci.

♬ original sound - Ivan Pernar

"Potvrđujemo kako je u sredu, 8. novembra u tramvaju linije 5 došlo do incidenta prilikom čega je kontrolorka ZET-a ošamarila mlađeg putnika. Oštro osuđujemo bilo kakvo odstupanje naših radnika od predviđenih profesionalnih i etičkih normi, a posebno ovakvo ponašanje prema putniku koje nema opravdanja nezavisno od okolnosti.

Kontrolorki preti otkaz

Putnik koji je napadnut juče je došao u ZET, predočio je snimak događaja te su mu radnici uputili izvinjenje u ime firme i naveli kako će preduzeti sve korake kako bi se sankcionisalo ponašanje radnice. ZET je takođe kontaktirao i njegove roditelje te ovim putem još jednom upućujemo izvinjenje zbog ovog nemilog događaja koji nas je neugodno iznenadio.

ZET je pokrenuo disciplinski postupak koji može završiti i merom otkazivanja ugovora o radu, jer je reč o teškoj povredi radne obaveze.

Ističemo kako su radnici ZET-a skladno pravilima, kao i načelima firme, obavezni profesionalno i uljudno da se ophode prema putnicima. ZET ima nultu stopu tolerancije prema bilo kakvom obliku nasilja, tim više što su i naši radnici često žrtve verbalnog ili fizičkog nasilja. Stoga, kao odgovoran poslodavac preduzećemo sve mere kako bi se ovakvo ponašanje najoštrije sankcionisalo te kako bi se slične situacije ubuduće izbegle", kazali su o događaju iz ZET-a.

Bonus video:

02:03

DA LI OBEZBEĐENJE KONTROLORA IMA PRAVA DA NAS LEGITIMIŠE? Advokat dao odgovor na vest koja je izazvala BURNE REAKCIJE građana!

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.