NJOJ NI KEJT MIDLTON NE MOŽE DA PARIRA: Zgodna princeza se skinula u VRELI TOPIĆ, a o OVOME niko ne priča (FOTO)
Princeza Marija Olimpija, Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

biografija

NJOJ NI KEJT MIDLTON NE MOŽE DA PARIRA: Zgodna princeza se skinula u VRELI TOPIĆ, a o OVOME niko ne priča (FOTO)

Biografija mlade princeze Marije Olimpije vrlo zanima javnost

Objavljeno:

Princeza Marija Olimpija od Grčke i Danske (27) članica je jedne od najuglednijih evropskih kraljevskih porodica. Ipak, o njoj se retko kada priča u medijima, uvek je u seni britanskih vojvotkinja Kejt Midlton i Megan Markl.

Princeza Marija Olimpija
Princeza Marija Olimpijafoto: Ron Adar / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marija Olimpija nedavno se pojavila na Nedelji mode u Njujorku i to na modnoj reviji čuvene dizajnerke Karoline Herere. Grčka princeza je za tu priliku ponela zanimljivu odevnu kombinaciju – kratki krop-top s cvetnim motivima žute boje. Svoju kombinaciju je upotpunila crnim pantalonama visokog struka.

Princeza Marija Olimpija
Princeza Marija Olimpijafoto: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Ko je Marija Olimpija?

Princeza Olimpija je moderna plemkinja koja uživa u raskoši svoje krune, ali isto tako razume i probleme običnog sveta. Nije u centru pažnje svetske javnosti i medija, ali je nedavno dala i ekskluzivni intervju za Veniti fer. Tom prilikom nastao je modni editorijal, a princeza je otkrila i detalje iz privatnog života.

"Ja sam princeza jer nosim tu titulu, ali sam istovremeno neko ko vodi sasvim normalan život", navela je. Iako vodi sasvim normalan život, Olimpija ima neka ograničenja. Kako kaže, mora da bude pristojna 24 sata, a objavljivanje fotografija na Instagramu je čini nervoznom.

Princeza Marija Olimpija
Princeza Marija Olimpijafoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Grčko-danska princeza Marija Olimpija rođena je u Njujorku 25. jula 1996. godine.

Grčka kraljevska porodica se u jednom trenutku preselila u London, gde je princeza provela veći deo svog detinjstva. Nakon nje su rođeni prinčevi Konstantin-Aleksije, Ahilej-Andreja, Odisej-Kimon i Aristidis-Stavros.

Poznato je da je 2016. diplomirala na njujorškoj Školi dizajna Parsons. Takođe, diplomirala je i na Školi individualnih studija modnog poslovanja i marketinga Galatin na univerzitetu Njujork. Zanimljivo je da Olimpija ne govori grčki jezik.

Što se tiče njenog ljubavnog statusa, već neko vreme je u vezi s Peregrinom Personom, sinom ugledne porodice iz Viskonsina, međutim, još uvek ne planira svadbu.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.