GRADONAČELNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO NAKON FOTOGRAFIJA KOJE SU DIGLE BURU?Objavljene 2 dana ranije,evo šta je NA NJIMA
Foto: AP

UŽAS

GRADONAČELNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO NAKON FOTOGRAFIJA KOJE SU DIGLE BURU?Objavljene 2 dana ranije,evo šta je NA NJIMA

On je tražio da se fotografije ne objave, ali je ta web stranica odbila njegov zahtev i nastavila je s pričom dva dana pre njegove smrti.

Objavljeno: 09:18h

Ggradonačelnik Smits Stejšna u Alabami preminuo je nakon što je navodno počinio samoubistvo zbog objavljenih fogografija na kojima je obučen u žensku odeću.

Kako piše Skaj njuz, F.L. "Bubba" Kouplend, inače pastor u obližnjoj crkvi i član Republikanske stranke, izvršio je samoubistvo u petak – samo nekoliko dana pošto je jedna desničarska web stranica objavila njegove fotografije na kojima je obučen u žensku odeću i našminkan.

Kouplend je tražio da se fotografije ne objave, ali je ta web stranica odbila njegov zahtev i nastavila je s pričom dva dana pre njegove smrti.

"Ono što radim u privatnom životu nema nikakve veze s onim što radim u svom svetom životu. Ima li to ikakvog uticaja na to što sam ja gradonačelnik, da ponekad obučem haljinu ili se ponekad našminkam? Ima li to ikakve veze s tim da sam gradonačelnik ili pastor?" citirala je ta web stranica njegove reči.

Međutim, web stranicu koja je objavila Kouplendove fotografije napao je demokratski senator, koji je rekao da je "tužno i odvratno" kako se prema Kouplendu postupalo. "Živimo u zlobnom, ogorčenom svetu u kom ‘samopravednici’ imaju tendenciju da bacaju najveće kamenje", dodao je Dag Džouns.

"Bio je dobar čovek i izvrstan gradonačelnik koji je vodio mali gradić Smit Stejšn kroz teška vremena razornog tornada pre nekoliko godina", istako je još Džouns.

Bonus video:

01:10

SEKTOLOG UPOZORAVA! Podsetio na NAJSUROVIJE samoubistvo, a jedan detalj NIJE POZNAT JAVNOSTI: Oni veruju da tako idu bliže satani!

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.