DEDA UBIO ŽENU JER JE HTELA DA GA OSTAVI? Pre nego što je učinio jeziv čin, komšije su ČULE OVO
Nemačka policija, Foto: EPA

zločin

DEDA UBIO ŽENU JER JE HTELA DA GA OSTAVI? Pre nego što je učinio jeziv čin, komšije su ČULE OVO

Deda ubio suprugu koja je tražila razvod

Objavljeno:

Nemačka policija uhapsila je Hansa Hajnriha S. (72), zbog sumnje da je pre tri meseca ubio svoju suprugu Marion S. (68) u Štajnhagenu.

Hans, koji se bavi poljoprivedom, tereti se da je suprugu ubio iz pohlepe.

Marion je nestala 5. jula dok je čistila kuću svojih roditelja, koju je nasledila nakon njihove smrti. Njeni prijatelji, sa kojima je trebalo da se nađe u poslepodnevnim časovima, pronašli su njen "mercedes" ispred kuće, sa sve njenim ličnim stvarima i dokumentima, ali Merion nisu pronašli.

Oni su odmah pozvali policiju, koja je otpočela potragu za nestalom penzionerkom, ali bez uspeha.

Otvorena je istraga, a dokazi su polako počeli da ukazuju na to da je suprug odgovoran za njen nestanak. Kako piše Bild, par se razišao 2020. godine i vodila se brakorazvodna parnica, tokom koje je prijavljeno da je Hans pretio da će ubiti Marion. Spekuliše se da nije želeo da joj plaća alimentaciju.

Svedoci tvrde da su ga čuli kako govori da će pre ubiti Marion nego joj davati novac. Takođe, navode i da je žrtva živela u strahu zbog supruga i da nije želela sama da napušta stan u koji se preselila.

Njeno telo pronađeno je 11 dana nakon što je prijavljen nestanak. Marion je pronađena u šumi koja se nalazi na svega 800 metara od farme njenog supruga. Marion je bila zakopana u plitak grob, a obdukcija je pokazala da je zadavljena.

Hans se tereti da je iskopao grob, a potom otišao do kuće u kojoj su nekad živeli njegovi tašta i tast, gde je Marion napao i ubio. Policija je pronašla tragove DNK na gepeku Hansovog "renoa", koji je kupio nakon što se razišao od supruge.

Navodno su na vozilu pronađeni i tragovi zemlje, najverovatnije iz šume, ali su analize još u toku.

Hans je u pritvoru i negira da je umešan u ubistvo supruge, a njegovi prijatelji navode da nijednog trenutka nisu posumnjali na njega, jer ništa nije ukazivalo na to da je on počinio zločin.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.